Nagellak swatches, Nail art

Polished Pantone SS19 deel 3

Twee weken geleden schreef ik mijn vorige post over Polished Pantone SS19, de challenge die Julia @juliabrenchley en ik organiseren op instagram. Het is weer tijd voor een overzicht van de swatches van de kleuren van deze periode. Voor de kalender en planning zie mijn eerste post.

It’s been two weeks since I wrote on the blog about the Polished Pantone SS19 challenge that Julia @juliabrenchley and I are hosting on instagram. In this post I’ll walk you through all the swatches of the colours of this period. For the calendar and all the dates, see my first post.

Pantone Terrarium Moss

Als eerste was Pantone Terrarium Moss aan de beurt, een groene tint. Ik koos hiervoor Wikkid Polish Forest. Ik laat hier twee laagjes zien met top coat, maar deze lak dekt al bijna in één laag. Ik heb deze nagellak ook gebruikt voor mijn St. Patrick’s Day nail art.

First up is Pantone Terrarium Moss, a foliage green shade. I chose Wikkid Polish Forest. I’m showing two coats with top coat, but this polish is almost covering in one coat. I also used this polish for my St. Patrick’s Day nail art.

Pantone Sweet Lilac

Voor Pantone Sweet Lilac koos ik Essie Baguette me not. Ik laat hier twee laagjes zien met top coat. Voor mijn paas nail art gebruikte Essie Moments to Mrs., deze nagellak is ook een goede match.

For Pantone Sweet Lilac I chose Essie Baguette me not. Here I’m wearing two coats with top coat. I used Essie Moments to Mrs. for my Easter mani, that’s also a really good match.

Pantone Soybean

Hierna kwam Pantone Soybean, dit is een van de neutrale seizoenskleuren. Ik koos hierbij DanceLegend Beige, een stempellak. Ik draag hier 1 laagje met topcoat. Mijn verrassing was groot toen ik de kwast zag na het opendraaien. Het is een klein flesje, maar erin zit een hele brede vierkante kwast. Voor mijn pink heb ik gelakt met de smalle kant van de kwast.

Now it’s Pantone Soybean’s turn, this is one of this season’s neutrals. I chose for DanceLegend Beige, a stamping polish. I’m wearing one coat with top coat. It was a big surprise when I saw the brush for the first time. It’s a small bottle, but is contains a very large peddle brush. To polish my little finger I used the small side of the brush.

The thick brush of DanceLegend stamping polish Beige

Pantone Eclipse

Als laatste was Pantone Eclipse, een andere neutrale kleur van dit seizoen. Dit is een hele donkere nachtblauw. Ik koos hierbij voor Rimmel London 902 Moonlight Magic. Ik draag hier twee laagjes met top coat. Deze nagellak heeft een bijna zwarte basis met blauwe shimmer.

The final colour is Pantone Eclipse, another neutral shade of this season. It’s a very deep midnight blue. I matched it to Rimmel London 902 Moonlight Magic. I’m showing you two coats with top coat. This polish has an almost black base with blue shimmer.

Nail art met Pantone Terrarium Moss, Sweet Lilac, Soybean en Eclipse

Pantone nail art number 3

Het laatste onderdeel van deze ronde is de nail art met bovenbeschreven kleuren. Ik heb mijn nagels gelakt met twee laagjes Essie Baguette me not. Vervolgens heb ik op mijn duim, wijvinger en pink wat blauw gesponsd en op mijn middelvinger en ringvinger wat groen. Over mijn gesponsde delen stempelde ik een deel van een mandala patroon.

The final part of this period of the challenge is a nail art with all the colours above. I painted my nails with two coats of Essie Baguette me not. After that I sponged blue on my thumb, index finger and little finger and green on my middle finger and ring finger. Finally I stamped half of a mandala motive over the sponged colours.

Materials used: Rimmel London 902 Moonlight Magic, DanceLegend stamping polish Beige, Essie Baguette me not, Wikkid polish Forest and BornPretty Mandala stamping plate S005

Dit heb ik gebruikt: Rimmel London 902 Moonlight Magic, DanceLegend stempellak Beige, Essie Baguette me not, Wikkid polish Forest en BornPretty Mandala stempelplaat S005.

Materials used: Rimmel London 902 Moonlight Magic, DanceLegend stamping polish Beige, Essie Baguette me not, Wikkid polish Forest and BornPretty Mandala stamping plate S005.

Als je al meteen wil weten welke nagellakken ik heb gekozen voor de Pantone kleuren van dit seizoen, volg dan de challenge op instagram. Volg ook onze hashtag #PolishedPantoneSS19en laat je verrassen door de swatches van iedereen!

If you want to know right away which polish I matched to the Pantone colours of this season, follow the challenge on instagram. Also give our hashtag #PolishedPantoneSS19 a follow and be surprised by the swatches of all the participants!

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie

1 reactie

  1. Pingback: Polished Pantone SS19 deel 4 (laatste) | Jackie's Spare Moments

Reacties zijn gesloten.