Nail art

Vrolijk Pasen!

Vrolijk Pasen allemaal! Dit is mijn nail art voor Pasen. Ik heb gekozen voor Essie Moments to Mrs. en Essie Zip me up, allebei van de Gel Couture lijn.

Happy Easter everyone! Here’s my Easter nail art. I chose Essie Moments to Mrs. and Essie Zip me up, both from the Gel Couture line.

Easter nail art with Essie Gel Couture Moments to Mrs.

Ik heb drie laagjes Essie Moments to Mrs. (paars-roze pastel) aangebracht op mijn duim, wijsvinger en pink. Ik heb twee laagjes Essie Zip me up (lichtgroen) aangebracht op mijn middelvinger en ringvinger. Op beide stempelde ik een bloemige ei-vorm van de Dashica Infinity Nail paas stempelplaat.

I’m wearing three coats of Essie Moments to Mrs. (orchid pink pastel) on my thumb, index finger and little finger. I’m wearing two coats of Essie Zip me up (light minty green) on my middle finger and ring finger. On both the light green nail I stamped an egg shaped floral something of the Dashica Infinity Nails Easter stamping plate.

Thumb swatch of Essie Gel Couture Moments to Mrs.

Laten we nog eens kijken naar Essie Moments to Mrs met deze duim foto. Het is een vrij transparante lak met flakies. Ik gebruik hem meestal als topper, maar in drie laagjes is het ook een hele mooie lak.

Let’s have another look at Essie Moments to Mrs. with this thumb swatch. It’s a rather sheer polish with flakies. I use it mostly as topper, but in three coats it’s also really pretty.

Essie Gel Couture Zip me up, BundleMonster stamping polish eldorado, Essie Gel Couture Moments to Mrs., Dashica Infinity Nails stamping plate 171

Dit heb ik gebruikt: Essie Gel Couture Zip me up, BundleMonster stamping polish eldorado, Essie Gel Couture Moments to Mrs. en Dashica Infinity Nails stempelplaat 171.

Materials used: Essie Gel Couture Zip me up, BundleMonster stamping polish eldorado, Essie Gel Couture Moments to Mrs. and Dashica Infinity Nails stamping plate 171.

Verder heb ik deze Paaszondag heel veel chocolade eieren gegeten en genoten van het mooie weer! Als je benieuwd bent naar mijn nail art voor Pasen van vorig jaar, die vind je hier.

Additionally I’ve eaten lots of chocolate today and I’ve enjoyed the sunny spring weather. If you’re curious to see my Easter nail art of last year, you can find it here.

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie