Nail art

Vrolijk Pasen!

Vrolijk Pasen allemaal! Voor Pasen wilde ik met zachte pastels werken. Ik vind dat gewoon bij Pasen passen! Net als eieren, paasontbijt en chocola.

Happy Easter everyone! For my Easter manicure I wanted to work with soft pastels. I think that it suits with Easter! Just like eggs, Easter breakfast and chocolate.

Essie Virgin Snow, Nicole by OPI Yellow it's me, OPI Small + Cute = , Essie gel couture Dress is more

Ik koos deze kleurtjes voor de basis. Van links naar rechts: Essie Virgin Snow, Nicole by OPI Yellow it’s me, OPI Small + Cute = 🖤, Essie gel couture Dress is more. Ik bedacht toen dat ik een smoosh mani wilde doen. Ik doe dat met mijn stempel en stempelmat en je kan er verschillende tutorials voor vinden.

I chose these colours for the base. Left to right: Essie Virgin Snow, Nicole by OPI Yellow it’s me, OPI Small + Cute = 🖤, Essie gel couture Dress is more. As I was collecting them I thought of making a smoosh mani. I do that with my stamper and stamping mat. You can find several online tutorials on the technique. 

Dashica plate SdP-81, L'Oreal color riche 834 Banana pop, Rimmel Salon Pro 444 Seduce

Natuurlijk was het nog niet klaar, ik wilde er nog een stempel op! Op deze Daschica plaat SdP-81 staat een schattig plaatje van een kuiken en een paasei. De keuze was snel gemaakt!

Of course I was not yet finished, I like to stamp! On this Dashica plate SdP-81 is a cute image of a baby chick and an Easter egg. The decision was easy!

En dan nu het resultaat:

And now the finished manicure:

Finished Easter manicure 2018 holding Essie Virgin Snow

Het is echt heel zacht en lief geworden!

It turned out very soft en sweet!

En dan is het nu tijd om me weer bij mijn gezin te voegen. Het paasontbijt was gezellig, lekker en uitgebreid en nu gaan de kinderen eieren zoeken bij opa en oma in de tuin! Hopelijk werkt het weer mee, want het regent nu!

Now it’s time to return to my family. Easter breakfast was great with a lot of food. Next up is an egg hunt for the kids in grandma’s and grandpa’s back yard! I hope the weather improves, because right now it is raining!

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie

1 reactie

  1. Pingback: Vrolijk Pasen! | Jackie's Spare Moments

Reacties zijn gesloten.