Nagellak swatches, Nail art

Hot pink

Soms heb je zin om een niet subtiel kleurtje te dragen en dat heel subtiel te versieren.

Sometimes you just fancy wearing a not so subtle colour with very subtle art.

Hot pink manicure with L'Oreal L'Huille nail polish in 228 Rose Bouquet

Ik werd er gewoon blij van toen ik het net op had gedaan. Ik had dit weekeinde de kolder in mijn kop en rondom het huis heel veel werk gedaan. Lente kriebels en dus ook lente schoonmaak in de tuin! Dat zie je ook aan mijn handen. Maar met trouw smeren, zullen mijn handen zo weer zacht zijn.

I was just happy when I saw the result. I have had some mad days where I did a lot of work around the house. It starts to feel like spring and I worked hard on the garden cleanup for spring! It shows on my hands. I promise to moisturise them regularly. That way my hands will be soft again soon.

L'Oreal L'Huille nail polish in 228 Rose Bouquet, Essence I heart trends 34 Turn up the volume and Dashica plate SdP-85

Ik heb als basis L’Oreal L’Huille nagellak in 228 Rose Bouquet gebruikt en erover gestempeld met Essence I heart trends 34 Turn up the volume en Dashica plaat SdP-85.

As base I painted on L’Oreal L’Huille nail polish in 228 Rose Bouquet and I stamped with Essence I heart trends 34 Turn up the volume and Dashica plate SdP-85.

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie

(Met alle lente schoonmaak, had ik mijn stempelplaat ook wel even kunnen meenemen 😂)

(With all the spring cleaning, maybe I could also cleaned my stamping plate better 😂)