Nail art

Music mani collab

Ik heb deze maand ook meegedaan aan de Music mani collaboration. Het thema was een nail art te maken bij een liedje “songs you can jam out to” oftewel liedjes die je gewoon hardop mee moet zingen. Ik koos voor een ouder liedje. Met de kinderen luisteren we veel naar de Efteling Kids Radio app, maar die voelen niet echt van mij. Ook al kan ik de Drakendans van de Sprookjesboom hardop woord voor woord meezingen 😂

This month I joined the Music mani collab. The theme was “songs you can jam out to”. I chose an older song. With the kids we listen a lot to the Efteling Kids Radio app, but those aren’t really my songs. Although I know all the words to “De Drakendans” (the dragon dance song) 😂 So I chose Drops of Jupiter by Train and let my nail art be inspired by the opening lyrics.

Maar dan nu het lied: ik heb gekozen voor Drops of Jupiter van Train. Ik heb mij laten inspireren door de lyrics van de opening:

Now that she’s back in the atmosphere
With drops of Jupiter in her hair, hey
She acts like summer and walks like rain
Reminds me that there’s a time to change, hey
Since the return from her stay on the moon
She listens like spring and she talks like June, hey, hey

Read more:  Train – Drops Of Jupiter Lyrics | MetroLyrics

Nail art inspired by Train - Drops of Jupiter. Music mani collab april 2019 Songs you can jam out to

Ik koos voor een blauwe basis vanwege de naam midnight sky (essence) en stempelde sterren op mijn wijsvinger, deed wat reverse stamping voor de bloemen op mijn wijsvinger, regendruppels op mijn ringvinger en een muzieksleutel op mijn pink. Dat laatste als hint dat het niet zomaar wat afbeeldingen waren die bij elkaar waren gedaan.

I chose a blue base with the name midnight sky (essence) and stamped stars on my index finger. I did some reverse stamping flowers on my middel finger. On my ring finger I stamped rain drops and I chose essence tip top taupe as base colour and China Glaze pearl jamming layered on top. The final hint that these images were not random put together is on my little finger with a treble clef.

Materials used: essence the gel polish 103 midnight sky, 99 tip top taupe, 55 be awesome tonight!, 95 vibrant purple, 113 fairytale gone pink, China Glaze pearl jamming, L'Oreal 819 sublime plating, Maniology stamping polish storm cloud, stamping plates BM-XL215, BM-XL201, BP-X07 and Infinity Nails 191

Ik heb een heleboel gebruikt voor deze nail art: essence the gel polish 103 midnight sky (donkerblauw), 99 tip top taupe (taupe), 55 be awesome tonight! (lichtroze), 95 vibrant purple (paars), 113 fairytale gone pink (donkerroze), China Glaze pearl jamming, L’Oreal 819 sublime platine (zilver), Maniology stamping polish storm cloud (grijs) en stempelplaten BM-XL215, BM-XL201 (beide van Maniology), BP-X07 (BornPretty) en Infinity Nails 191 (Dashica Beauty Shop).

I used a lot for this mani: essence the gel polish 103 midnight sky (dark blue), 99 tip top taupe (taupe), 55 be awesome tonight! (light pink), 95 vibrant purple (purple), 113 fairytale gone pink (dark pink), China Glaze pearl jamming, L’Oreal 819 sublime plating (silver), Maniology stamping polish storm cloud (grey) and stamping plates BM-XL215, BM-XL201 (both Maniology), BP-X07 (BornPretty) and Infinity Nails 191 (Dashica Beauty Shop).

Welk lied zouden jullie gekozen hebben voor dit thema?

Which song would you have picked for this theme?

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie