Nail art

Bruin en zilver

Deze keer bij When Colours Collide was het de kleuren Bruin en Zilver. En zal ik je wat verklappen, ik was verbaasd hoe leuk ik deze kleuren combinatie vond.

This time When Colours Collide was Brown and Silver. And I’ll let you in on a little secret: I really liked this colour combo!

Brown and silver stamping nail art holding Il etait un vernis 50% sparkly, 50% fairy dust.

Ik heb mijn duim, wijsvinger en pink bruin gelakt met L’Oreal L’Atelier Choco en daarover subtiel wat vlekken gesponst met Etos Brunette. Op mijn duim heb ik er het bolletjes patroon op gestempeld en op mijn wijsvinger en pink de golvende lijn. Op mijn middelvinger en ringvinger heb ik 1 laagje Il etait un vernis 50% sparkly, 50% fairy dust gedaan en daarover op beide nagels het bolletjes patroon gedaan.

I painted my thumb, index finger and little finger dark brown with L’Oreal L’Atelier Choco and I subtly sponged some marble spots with Etos Brunette. On my thumb I stamped the lined pattern with the spheres and on my index finger and little finger the wavy lines. On my middle finger and ring finger I painted 1 coat of Il etait un vernis 50% sparkly, 50% fairy dust and stamped on both nails the lined pattern with spheres.

Materials used: Etos Brunette, L'Oreal 667 L'Atelier Choco, Born Pretty stamping plate BP-109, Il etait un vernis 50% sparkly, 50% fairy dust

Dit heb ik gebruikt: Etos Brunette, L’Oreal 667 L’Atelier Choco (ook mee gestempeld), Born Pretty stempelplaat BP-109, Il etait un vernis 50% sparkly, 50% fairy dust (ook mee gestempeld) en een afgescheurd stukje make-up spons (niet op de foto).

Materials used: Etos Brunette, L’Oreal 667 L’Atelier Choco (also used for stamping), Born Pretty stamping plate BP-109, Il etait un vernis 50% sparkly, 50% fairy dust (also used for stamping) and a small piece of a make-up sponge (not pictured).

Bekijk de hashtag #whencolourscollide om te zien wat de andere deelnemers hebben gemaakt!

Search the hashtag #whencolourscollide to see what the other participants made!

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie