Nail art

Happy St. Patrick’s day!

Vorig jaar maakte ik voor het eerst een St. Patrick’s day nail art omdat ik geïnspireerd raakte door al het groen op mijn Pinterest feed. Dit jaar doe ik het gewoon weer, omdat het op mijn vaste blog dag valt!

Last year I made my first St. Patrick’s day nail art, because I was inspired by all the green mani’s in my Pinterest feed. This year I’m doing one, because it’s my regular blogging day!

Ik heb nog steeds geen echte St. Patrick’s stempel. In principe is het symbool voor St. Patrick’s day een driebladige klaver oftewel een shamrock. Ik heb alleen stempels met geluksklavers, en die hebben vier blaadjes. Ik hoop dat er wederom geen probleem van wordt gemaakt. Mijn groen is dit jaar een nieuwe nagellak van Wikkid polish, namelijk Forest.

I still don’t own a true St. Patrick’s stamping pattern. The right symbol for St. Patrick’s is a shamrock (with three leaves) and I only have lucky clovers (with four leaves). But I hope that is forgiven. I used one of my new Wikkid polishes as my green and it’s called Forest.

St. Patrick's day nails using Wikkid polish Forest and Catrice 78 You glow my mind

Ik nam deze foto even snel tussen alle wolken en regen door. Dus sorry voor de wat slordige achtergrond met de randen van de vensterback.

This was a quick pic when the sun came out in between all the clouds and rain. So my apologies for the not-so-tidy backdrop with the sides of the windowsill.

Materials used: Catrice ICONails Gel Lacquer 78 You Glow My Mind, Wikkid polish Forest and Dashica stamping plate SdP-97

Dit heb ik gebruikt: Catrice ICONails Gel Lacquer 78 You Glow My Mind, Wikkid polish Forest en Dashica stempelplaat SdP-97.

Materials used: Catrice ICONails Gel Lacquer 78 You Glow My Mind, Wikkid polish Forest and Dashica stamping plate SdP-97.

Er zijn allemaal leuke St. Patrick’s activiteiten dit jaar. Gaan jullie nog ergens naar toe?

I read online about a lot of fun (and musical) St. Patrick’s festivities. Will you be going to any of these?

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie