Nagellak swatches, Nail art

Essence 06 frosted kiss

Essence heeft de nagellaklijn vernieuwd. Eerst heette de nagellak The gel nail polish en nu heet het Shine last and go! gel nail polish. Ook de vorm van de nagellak potjes is veranderd. Ik heb een lakje gekocht om de nieuwe formule uit te proberen. Ik heb gekozen voor Frosted kiss een frost, omdat die altijd moeilijker zijn vanwege de kwastsporen doe je soms kan zien.

Essence has updated their nail polish line. The old line was called The gel nail polish and the new line is Shine last and go! gel nail polish. They have also changed the shape of their nail polish bottles. I bought one polish to try out the revamped formula. I chose Frosted kiss, a frost because they’re always a good judge for their risk of brush strokes.

De nagellak dekte in twee laagjes. Hij ruikt iets anders dan de oude formule, maar dat kan ook door de pigmenten komen. Ik had al gezien in swatch videos dat je deze lak niet te veel moet manipuleren bij het aanbrengen. Gewoon zonder veel druk op de kwast in drie banen de lak op de nagel aanbrengen en laten drogen.

The polish covered in two coats. It smells slightly different from their old formula, but that could also be caused by the pigments. I had already seen in different swatch videos that you can not manipulate this polish that much or it will drag and cause bold spots. Just apply it quickly in three strokes with very little pressure on your brush.

Essence shine last and go 06 frosted kiss

Ik ben erg tevreden in hoeverre de kwastsporen verminderden bij het opdrogen en na een laag top coat was het nog minder. Ik heb een klein accent erop gestempeld. Ik heb de nagellak een paar dagen gedragen en ook de houdbaarheid was ok.

I’m very impressed by how far the brush strokes dries down. With top coat it was even less visible. I stamped a little accent on it and wore the polish for a couple of days. It held up ok.

Materials used: essence shine last and go 06 frosted kiss, Dashica beauty shop Infinity Nails 20, Mundo de Unas stamping polish 76 Merry

Dit heb ik gebruikt: essence shine last and go 06 frosted kiss, Dashica beauty shop Infinity Nails 20 en Mundo de Unas stempellak 76 Merry. Merry was mijn eerste stempellak omdat deze kleur zo mooi gebruikt kan worden bij mijn meer neutrale lakken. Alleen… de geur is heel sterk, waardoor ik het dus zelden pak. Jammer.

Materials used: essence shine last and go 06 frosted kiss, Dashica beauty shop Infinity Nails 20 and Mundo de Unas stamping polish 76 Merry. Merry was my very first stamping polish, because the colour goes so well with many of my neutral polishes. But the smell… is really strong and I use it rarely.

Hebben jullie ook al lakken van de nieuwe lijn van essence uit geprobeerd? Welke kleur kan je mij aanbevelen?

Have you already tried polishes from the new nail polish line of essence? What colours can you recommend?

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie