Nail art

Paars en rode hoedjes

Deze keer waren de kleuren voor When Colours Collide Paars en Rood. Dit deed mij denken aan de Red Hat Society. Het is alweer een paar jaar geleden dat ik de vereniging bij een uitstapje tegenkwam en het zag er heel gezellig uit! Ik vond het inspirerend om te zien hoe ze op deze manier het verouderen vieren.

This time the theme colours for When Colours Collide were Purple and Red. It reminded me of the Red Hat Society. It’s been a couple of years since I saw the society on a trip (a coincidence) and I liked the atmosphere! I thought it was really inspiring how they celebrated ageing.

Red and purple nail art inspired by the Red Hat Society

Ik gebruikte een holografische paarse nagellak als basis en ik maakte kleine decals van de hoedjes op een van de kinder stempelplaten van Dashica. Misschien zie je het al meteen: ik heb een andere camera gebruikt. Ik mocht spelen met Man zijn EOS5D met macro lens. Je gaat hier meer van zien!

I used a purple holographic nail polish as base and I made small decals of the hats on one of the Dashica kids stamping plates. Maybe you notice it right away: I used a different camera for this picture. I was allowed to play with Husbands EOS5D. You will see more pictures with this camera in the future!

Materials used: A England Angel Grace, CJS stamping polish, Catrice ICONails 02 Bloody Mary To Go, Dashica Nails stamping plate 022

Dit heb ik gebruikt: A England Angel Grace, CJS stamping polish, Catrice ICONails 02 Bloody Mary To Go en Dashica Nails stempelplaat 022.

Materials used: A England Angel Grace, CJS stamping polish, Catrice ICONails 02 Bloody Mary To Go and Dashica Nails stamping plate 022.

Bekijk de hashtag #whencolourscollide om te zien wat de andere deelnemers hebben gemaakt!

Search the hashtag #whencolourscollide to see what the other participants made!

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie