Nail art

Sneeuwklokjes

Ik heb mij net als vorig jaar laten inspireren door de vroege lentebloeiers. Toen maakte ik blauwe druifjes op mijn nagels, nu heb ik sneeuwklokjes op mijn nagels gemaakt!

I got my inspiration today of early spring flowers. Last year I made muscari, now I made snowdrops on my nails!

Snowdrop nail art with Essie Inside Scoop as base

Als basis heb ik drie laagjes van Essie Inside Scoop gelakt. Daarna heb ik twee keer een decal gemaakt van de sneeuwklokjes op Maniology plaat BM-XL215. Op mijn middelvinger plaatste ik de decal meer naar rechts en op mijn ringvinger meer naar links. Daardoor ziet het er op beide vingers anders uit.

As base I painted three coats of Essie Inside Scoop. Then I made two decals of the snowdrop image on Maniology plate BM-XL215. On my middle finger I placed the decal more to the right and on my ring finger more to the left. So both nails look slightly different.

Snowdrop nail art with snowdrops in the background

Ik heb ook een foto gemaakt van mijn nagels bij mijn inspiratie. Ik vind het goed gelukt!

I also made picture of my nails in front of my inspiration. I a happy with how they turned out!

Materials used for snowdrop nail art: Catrice 13 Mermayday Mayday, Maniology stamping polish storm cloud, Revlon top speed 335 Spirit, Essie Inside Scoop, Maniology stamping plate BM-XL215

Dit heb ik allemaal gebruikt: Catrice 13 Mermayday Mayday, Maniology stempellak storm cloud, Revlon top speed 335 Spirit, Essie Inside Scoop en Maniology stempelplaat BM-XL215 (in samenwerking met de_briz).

Materials used for snowdrop nail art: Catrice 13 Mermayday Mayday, Maniology stamping polish storm cloud, Revlon top speed 335 Spirit, Essie Inside Scoop and Maniology stamping plate BM-XL215 (in collaboration with de_briz).

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie