Nail art

Nail art tour London

Katja van @tesladaynails heeft een kleine challenge georganiseerd naar aanleiding van de stedentrip die ze naar Londen heeft gemaakt. Een paar jaar geleden (wat gaat de tijd toch snel!) hebben Man en ik ook een trip naar Londen gemaakt. De opdracht was om “Iconic London Sights” in nail art te gebruiken. Ik heb mij laten inspireren door twee foto’s die Man op onze trip heeft genomen.

Katja of @tesladaynails hosted a small challenge inspired by the city trip she made to London. A couple of years ago (time goes by so fast!) Husband and I also made a city trip to London. Katja’s prompt was to use “Iconic London Sights” and turn them into nail art. I was inspired to use two pictures taken by Husband during our trip.

Nail art inspired by London

Ik heb een lichtblauwgrijze ondergrond gekozen en met donkerder grijs en rood gestempeld. Omdat ik geen echte rode stempellak heb, heb ik de bus eerst in het wit gestempeld en toen rood erover. Dat effect vond ik veel mooier. Jammer dus dat ik dat niet met de telefooncel ook heb gedaan.

I used a light grey (with blue undertones) polish as base and stamped over it with grey and red. Since I don’t own a red stamping polish, I changed plans with the bus. First in white and then red. I liked the effect much better. I wished I had done the same with the phone booth.

Materials used: essence the gel polish 115 rockablue, white stamping polish, grey stamping polish, Catrice ICONails 02 Bloody Mary to Go, stamping plates Infinity Nails 173 and SdP-33 by Dashica Beauty Shop

Dit heb ik gebruikt: essence the gel polish 115 rockablue, witte en grijze stempellak, Catrice ICONails 02 Bloody Mary to Go, Dashica stempelplaten Infinity Nails 173 en SdP-33.

Materials used: essence the gel polish 115 rockablue, white stamping polish, grey stamping polish, Catrice ICONails 02 Bloody Mary to Go and stamping plates Infinity Nails 173 and SdP-33 by Dashica Beauty Shop.

Zoek op de hashtag #nailarttouroflondon om te zien wat andere deelnemers hebben gemaakt!

Search the hashtag #nailarttouroflondon to see what the other participants made!

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie