Nail art

Blauwe druifjes

Na de Siberische kou van februari, gaan de bollen gelukkig al snel weer wat kleur aan de wereld geven! Ik heb krokussen, narcissen en blauwe druifjes gezien. Dus besloot ik ook wat lente op mijn nagels te stempelen.

After the Siberian chill of februari, the flower bulbs are quickly giving some colour to the world! I have seen crocuses, daffodils and muscari. So I decided to stamp some spring on my nails.

Nail art muscari

Ik heb alle nagels gelakt met Essie Gel Couture stitch by stitch en op de accent nagel OPI Unfrost My Heart. Met twee kleurtjes heb ik drie keer de blauwe druifjes op mijn nagels gestempeld. Ik heb geen clean up gedaan, dus je ziet nog een beetje groen van de blaadjes op mijn vinger. Geen zorgen, een keer handen wassen en dat is eraf.

I painted all my nails with Essie Gel Couture stitch by stitch accept for the accent nail. That is OPI Unfrost My Heart. With two colours I stamped three times a muscari on my nail. I forgot to clean up, so you can see some green of the leaves on my finger. No problem, wash your hands once and it is gone.

Essie Gel Couture stitch by stitch, OPI Unforst My Heart, Catrice ICONails 13 Mermaday Mayday, OPI Right off the Bat and Dashica plate SdP-45

Van links naar rechts: Essie Gel Couture stitch by stitch, OPI Unforst My Heart, Catrice ICONails 13 Mermaday Mayday, OPI Right off the Bat en Dashica plaat SdP-45.

From left to right: Essie Gel Couture stitch by stitch, OPI Unforst My Heart, Catrice ICONails 13 Mermaday Mayday, OPI Right off the Bat and Dashica plate SdP-45.

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie