Nail art

Lente nagels met een narcisje

Inmiddels zijn de narcissen buiten al over een eerste bloei heen. Ik vind het altijd een heel fijn gezicht als na de winter al het geel van de narcissen de wereld opfleurt. Want die kale, dorre wereld kan wel wat kleur gebruiken. Vorig jaar stempelde ik wat blauwe druifjes op mijn nagels om te vieren dat de lente weer kleur terugbracht aan de wereld.

Outside the daffodils are past their main bloom now. It’s always reassuring when the bright yellow daffodils bring back colour in the world after the dull and seemingly lifeless winter. Last year I stamped muscari on my nails to celebrate the return of colour with the start of spring.

Spring nail art with daffodil and OPI One Heckla of a Color!

Ik heb mijn nagels gelakt met OPI One Heckla of a Color!, behalve mijn ringvinger die kreeg A England A Midsummer Night’s Dream. Op mijn accentnagels stempelde ik het narcisje in wit, en daarna stempelde ik het deels in geel en groen erover.

I painted my nail with OPI One Heckla of a Color!, except for my ring finger. I painted that one with A England A Midsummer Night’s Dream. Over it I stamped first in white and then in green and yellow the little daffodil.

Materials used: white stamping polish, OPI One Heckla of a Color!, A England A Midsummer's Night Dream, Twinkled T Stamping polish Saucey, Hit the bottle stamping polish Cactus Juice, Dashica stamping plate SdP-63

Dit heb ik allemaal gebruikt: witte stempel lak, OPI One Heckla of a Color!, A England A Midsummer’s Night Dream, Twinkled T stamping polish Saucey, Hit the bottle stempellak Cactus Juice en Dashica stempelplaat SdP-63.

Materials used: white stamping polish, OPI One Heckla of a Color!, A England A Midsummer’s Night Dream, Twinkled T stamping polish Saucey, Hit the bottle stamping polish Cactus Juice and Dashica stamping plate SdP-63.

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie