Nagellak swatches, Nail art

Catrice I Have A Blush On You

Deze nail art had ik al een tijdje geleden gedragen, maar ik heb eindelijk een plekje gevonden in mijn schema om het te laten zien. Dat krijg je als je besluit een Pantone challenge te doen en daarmee je hele schema in de war gooit 😁

I wore this nail art some time ago, but I’ve finally found a slot in my blog schedule to show it to you. That’s wat happens when you decide to do a Pantone challenge and mess up the original planning. 😁

Spring nail art with Catrice 73 I Have A Blush On You

Ik vind de kleur van I Have A Blush On You erg mooi en het was gemakkelijk aangebracht in twee laagjes. Ik heb het gecombineerd met Catrice Why The Shell Not?!, een beige parelmoer lak die ook zomaar in mijn mandje was beland. 😉 Ik heb erover heen gestempeld met I Have A Blush On You, maar zoals je ziet is het net niet genoeg gepigmenteerd om mee te stempelen. De foto is wat donker uitgevallen, in het echt was alles dus wat lichter (de nagellak en dus ook de stempel).

I like the colour of I Have A Blush On you a lot and the polish was an easy two coats. I chose Catrice Why The Shell Not?!, a beige pearly polish, as my accent. That polish had simultaneously jumped into my cart with I Have A Blush On You 😉 I also stamped with I Have A Blush, but as you can see it lacks a bit in pigmentation. The picture came out a little too dark, in reality the stamp was lighter (and the polish too).

Materials used: Catrice ICONails Gel Lacquer 72 Why The Shell Not?!, Catrice ICONails Gel Lacquer 73 I Have A Blush On You, Dashica Infinity Nails stamping plate 137

Dit heb ik gebruikt: Catrice ICONails Gel Lacquer 72 Why The Shell Not?!, Catrice ICONails Gel Lacquer 73 I Have A Blush On You en Dashica Infinity Nails stempelplaat 137.

Materials used: Catrice ICONails Gel Lacquer 72 Why The Shell Not?!, Catrice ICONails Gel Lacquer 73 I Have A Blush On You and Dashica Infinity Nails stamping plate 137.

Wie heeft er nog meer last van nagellak die spontaan in je winkelmandje springt als je naar de drogist gaat?

Who else has the occasional problem of nail polish jumping into your cart when going to the drugstore?

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie