Nagellak swatches, Nail art

Polished Pantone SS19 deel 2

Twee weken geleden schreef ik voor het eerst over Polished Pantone SS19, de challenge die Julia @juliabrenchley en ik organiseren op instagram. Het is weer tijd voor een overzicht van de swatches van de kleuren van deze periode. Voor de kalender en planning zie mijn vorige post.

Two weeks ago I wrote for the first time on the blog about the Polished Pantone SS19 challenge that Julia @juliabrenchley and I are hosting on instagram. In this post I’ll walk you through all the swatches of the colours of this period. For the calendar and all the dates, see my previous post.

Pantone Aspen Gold

Als eerste was Aspen Gold aan de beurt, een goudgele tint. Ik heb hiervoor Hema long lasting nail polish 302 Sunny Flowers gekozen. Ik laat hier twee laagjes zien met topcoat. De beste match die ik had, was als ik over Hema Sunny Flowers nog 1 laagje Catrice Don’t Judge A Nail By Its Color deed. Dit heb ik als basis gebruikt voor mijn nail art voor #SummerFriendsnFoes.

First up was Aspen Gold, a golden yellow. I chose Hema long lasting nail polish 302 Sunny Flowers. I’m showing two coats with top coat. The best match was made with adding a layer of Catrice Don’t Judge A Nail By Its Color over two coats of Hema Sunny Flowers. I used that as a base for my nail art for #SummerFriendsnFoes.

Pantone Princess Blue

Voor Pantone Princess Blue koos ik Catrice 61 Me, Myself And My Polish. Deze blauwe nagellak heeft een vreemd luchtje, zoals wel vaker gebeurd met blauwe nagellak. Ik draag hier twee laagjes met topcoat. Ik heb deze nagellak al eens eerder gebruikt voor een foil nail art.

For Pantone Princess Blue I chose Catrice 61 Me, Myself And My Polish. This blue polish has a weird smell, that happens more with blue nail polish. I’m showing you two coats with top coat. I used this nail polish before for a foil nail art.

Pantone Toffee

Hierna kwam Pantone Toffee. Deze warme bruine tint had ik niet helemaal matchend. Mijn beste optie was Etos nail polish Brunette. Ik laat hier twee laagjes zien met top coat.

Now it’s Toffee’s turn. This is a rich medium brown. I didn’t have a really good match. My best option was Etos nail polish Brunette. I’m showing two coats with top coat.

Pantone Mango Mojito

Als laatste was Pantone Mango Mojito, een diepere goudgele tint. Hiervoor had ik niks in mijn collectie. De beste match die ik online vond was Saucey van Twinkled T. En waar ik geen match had en wat moest kopen, koos ik dan de stempellak, omdat ik daar vrij weinig nog van heb. Ik heb uit gewoonte twee laagjes aangebracht, want de eerste laag was eigenlijk al dekkend. Ik heb ook top coat gebruikt.

The final colour is Pantone Mango Mojito, a deeper golden yellow. I didn’t have a match in my collection. And when I had to buy something and could chose it, I went with the stamping polish. This is Twinkled T stamping polish Saucey. Out of habit I painted two coats, but the first coat was already opaque. I also used top coat.

Nail art met Aspen Gold, Princess Blue, Toffee en Mango Mojito

Nail art with Pantone Aspen Gold, Princess Blue, Toffee and Mango Mojito

Het laatste onderdeel van deze challenge ronde is de nail art met alle bovenstaande kleuren. Ik heb een reverse stamping nail art gemaakt. Alleen toen ik net klaar was, stootte ik mijn middelvinger. Ik heb toen besloten om het toch niet opnieuw te doen. Soms heb je pech en dat mag ook gezien worden.

The final part of this period of the challenge is a nail art with all the colours above. I made a reverse stamping nail art. When I had just finished my nails I bumped my middle finger into something. I decided to not start over. Sometimes you’ve bad luck and we shouldn’t hide that.

Materials used: Twinkeld T stamping polish Saucey, Hema nail polish 302 Sunny Flowers, Etos nail polish 46 Brunette, Catrice ICONails 61 Me, Myself And My Polish, Maniology stamping plate BM-XL209

Dit heb ik allemaal gebruikt: Twinkeld T stamping polish Saucey, Hema nail polish 302 Sunny Flowers, Etos nail polish 46 Brunette, Catrice ICONails 61 Me, Myself And My Polish en Maniology stempelplaat BM-XL209.

Materials used: Twinkeld T stamping polish Saucey, Hema nail polish 302 Sunny Flowers, Etos nail polish 46 Brunette, Catrice ICONails 61 Me, Myself And My Polish and Maniology stamping plate BM-XL209.

Als je al meteen wil weten welke nagellakken ik heb gekozen voor de Pantone kleuren van dit seizoen, volg dan de challenge op instagram. Volg ook onze hashtag #PolishedPantoneSS19 en laat je verrassen door de swatches van iedereen!

If you want to know right away which polish I matched to the Pantone colours of this season, follow the challenge on instagram. Also give our hashtag #PolishedPantoneSS19 a follow and be surprised by the swatches of all the participants!

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie

1 reactie

  1. Pingback: Catrice Galactic Glow Swatches and Review | Jackie's Spare Moments

Reacties zijn gesloten.