Nail art

#SummerFriendsnFoes

De groep Crazy Mani Collab had deze maand het thema Summer Friends and Foes. Het draaide erom dat ook dit jaar de zomer er weer aan komt, vind je het leuk of heb je er een hekel aan? Daarbij wonen de deelnemers verspreid over diverse continenten, dus niet iedereen heeft dezelfde ervaring.

The Crazy Mani Collab group had this month a collab with the theme Summer Friends and Foes. The story was that whether you love it or hate it, summer is coming. The participants are living across multiple continents, so we don’t share the same experience. But we could all tell the stories of our summers in a nail art.

Yellow base with nail art in summer theme, Summer Friends n Foes

Ik heb geprobeerd in mijn nail art het verhaal te vertellen van een Hollandse zomer. Het afwisselende weer (zon, regen, wolken), de muggen of sowieso insecten (brrrr), de bloemen (daar houd ik van!) en uiteraard (om verstandig te zijn) zonnebrand! Dit alles gestempeld op een gele kleur die bestaat uit twee lagen Hema Sunny Flowers en één laagje Catrice Don’t Judge A Nail By Its Color.

I tried to tell the story of a Dutch summer. We have a mild climate with all kinds of weather during summer: sun, rain and overcast skies are common in summer. I hate bugs, any kind of bugs and they are part of summer. I love the flowers that are in bloom. Lastly I added a little bottle of SPF 50, because better safe then sorry (and it’s the best remedy against wrinkles they say). I stamped this “story” over a yellow base that is made of two coats of Hema Sunny Flowers and one coat of Catrice Don’t Judge A Nail By Its Color.

Materials used: white stamping polish, black stamping polish, Hema long lasting nail polish 302 sunny flowers, Catrice ICONails 47 Don't Judge A Nail By Its Color, gray stamping polish. L'Oreal 667 L'Atelier Choco, multiple stamping plates

Ik heb een heleboel verschillende stempelplaten gebruikt en ook diverse kleuren stempellak. Van links naar rechts op de foto: zwarte stempellak van Nicole Diary, witte stempellak van Nicole Diary, Hema long lasting nail polish 302 sunny flowers, Catrice ICONails 47 Catrice Don’t Judge A Nail By Its Color, BornPretty stempelplaat BP-50 (voor 50), Dashica stempelplaat SdP-118 (zon met wolken), Maniology stempelplaat BM-XL215 (bloemen), Dashica Nails stempelplaat 022 (fles), Dashica stempelplaat SdP-41 (mug), Maniology stempellak storm cloud en L’Oreal Nail Lacquer 667 L’Atelier Choco.

I used a lot of different stamping plates and several colours of stamping polish. From left to right are this the materials I used: black and white stamping polish by Nicole Diary, Hema long lasting nail polish 302 sunny flowers, Catrice ICONails 47 Catrice Don’t Judge A Nail By Its Color, BornPretty stamping plate BP-50 (to get the 50), Dashica stamping plate SdP-118 (sun and clouds), Maniology stamping plate BM-XL215 (flowers), Dashica Nails stamping plate 022 (bottle), Dashica stamping plate SdP-41 (bug), Maniology stamping polish storm cloud and L’Oreal Nail Lacquer 667 L’Atelier Choco.

Wat vinden jullie het meest typisch aan de Hollandse zomer? Om te zien wat de andere deelnemers hebben gemaakt, bekijk dan de hashtag #SummerFriendsnFoes.

To see what the other participants made, search the hashtag #SummerFriendsnFoes.

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie

3 reacties

  1. Pingback: Polished Pantone SS19 deel 2 | Jackie's Spare Moments

Reacties zijn gesloten.