Nail art

Blue tiles nail art

Het is alweer tijd voor de nieuwe When Colours Collide! Deze keer mochten we alleen maar de kleur blauw gebruiken. Ik heb mij laten inspireren door Portugese tegels. Alleen, toen ik mijn zoekopdracht bij Google herhaalde, kon ik de juiste foto niet meer terug vinden. Daarom laat ik alleen mijn nail art zien, maar niet de inspiratiefoto.

It’s time for a new When Colours Collide! This time the prompt was to use blue only. I was inspired by a picture of Portuguese tiles. But… when I repeated my search term on Google, it did not show the same pictures with the top results. So I’m showing you just my nail art without the inspiration picture.

Nail art in shades of blue inspired by Portuguese tiles

Ik heb verschillende kleuren blauwe nagellak gebruikt van licht naar donker en over de middelste drie vingers een patroon gestempeld. Helaas bleek mijn op-een-na donkerste blauw al wat te donker ten opzichte van mijn stempellak. Hierdoor is het patroon daar niet zo zichtbaar.

I chose different shades of blue and used them from the lightest to the darkest. Over the middle three shades I stamped a tile pattern. Sadly my second darkest shade was already a bit too dark to contrast with the stamping polish, so the pattern is less visible on that nail.

Materials used: Essie Gel Couture Getting Intricate, L'Oreal 671 Monsieur Blue, essence the gel nail polish 31 electriiiiiic, DA Nails 032 Navi Blue, Hit the bottle stamping polish Navy Jones's Locker, Dashica stamping plate SdP-85

Dit heb ik gebruikt: Essie Gel Couture Getting Intricate, L’Oreal 671 Monsieur Blue, essence the gel nail polish 31 electriiiiiic, DA Nails 032 Navi Blue, Hit the bottle stempellak Navy Jones’s Locker en Dashica stempelplaat SdP-85.

Materials used: Essie Gel Couture Getting Intricate, L’Oreal 671 Monsieur Blue, essence the gel nail polish 31 electriiiiiic, DA Nails 032 Navi Blue, Hit the bottle stamping polish Navy Jones’s Locker and Dashica stamping plate SdP-85.

Bekijk de hashtag #whencolourscollide om te zien wat de andere deelnemers hebben gemaakt!

Search the hashtag #whencolourscollide to see what the other participants made!

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie