Nail art

Catrice Me, Myself and My Polish met wat foil art

Vandaag laat ik een foil nail art zien met Catrice ICONails 61 Me, Myself and My Polish. Ik heb mij aangemeld bij een collab groep voor foil nail art nu ik weer in het bezit ben van foil glue! Deze groep is georganiseerd door Lisa. Dit is ook de laatste aflevering in de serie met de spullen uit de grote verjaardag giveaway van @maggie_jmr. Maggie heeft zich een keer op insta laten ontvallen dat Royal Blue en zilver haar favoriete kleurencombinatie is voor nail art. Daar ben ik mee aan de slag gegaan!

Today I will make a foil nail art with Catrice ICONails 61 Me, Myself and My Polish. I joined a foil nail art collab group now I have foil glue again! This collab is hosted by Lisa. It’s also the final part in this series with all the goodies from the birthday giveaway of @maggie_jmr. I read one time on insta that Maggie’s favourite colour combination for nail art is Royal Blue and silver. So that’s what I worked with!

Catrice 61 Me, Myself and My Polish, silver holographic foil nail art

Deze Catrice nagellak heeft dat rare luchtje dat je wel vaker tegenkomt bij blauwe nagellak. Het is een crelly vol shimmers en dekt in twee laagjes. Daaroverheen heb ik met foil glue deze zilveren holografische pauwenveren aangebracht en ook nog twee studs op mijn pink.

This Catrice polish has that funny smell you sometimes find in blues. It’s a crelly full with shimmers and covers in two coats. On top I used foil glue to add these silver holographic peacock feathers and I added also two studs on my little finger.

Catrice ICONails 61 Me, Myself and My Polish, nail foil, foil glue, nail studs, wax pen.

Dit heb ik gebruikt: Catrice ICONails 61 Me, Myself and My Polish, nail foil, foil glue, studs en een wax potlood om de studs mee op te pakken.

This is what I used: Catrice ICONails 61 Me, Myself and My Polish, nail foil, foil glue, studs and a wax pen to pick up the studs. 

Ik sluit nu de serie af met alle nail art spullen uit de doos van Maggie, maar zijn er nog dingen die jullie graag hadden willen zien? Laat het me weten in de reacties. Wie weet maak ik dan nog een bonus aflevering.

I’m ending the series with alle the nail art products of Maggie’s giveaway box, but did you miss something and want me to show it on the blog? Let me know in the comments. Maybe I will write an extra post.

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie

1 reactie

  1. Pingback: Polished Pantone SS19 deel 2 | Jackie's Spare Moments

Reacties zijn gesloten.