Nail art

Eerste herfst nail art dit jaar

Vorige week liet ik jullie swatches zien van de nieuwe Catrice nagellak die ik heb gekregen van Man. Voor vandaag heb ik er een herfstige nail art meegemaakt. Door al het uitzonderlijke mooie weer had ik er eerder nog geen zin in!

Last week I showed you some swatches of the new Catrice nail polishes Husband bought me. Today I made an autumnal nail art with them. With all the exceptional warm weather I was not yet ready for fall nails!

Catrice ICONails 58 Good Nails Only, essence Colourboost 09 instant passion, OPI Front Lawn, Catrice ICONails 63 Early Mornings, Big Shirt, Perfect Nails, Moyra stamping plate mini series no 104 My little universe

Dit heb ik verzameld: Catrice ICONails 58 Good Nails Only, essence Colourboost 09 instant passion, OPI Front Lawn, Catrice ICONails 63 Early Mornings, Big Shirt, Perfect Nails en Moyra stamping plate mini series no 104 My little universe. Niet op de foto: zwarte stempellak.

This is what I got: Catrice ICONails 58 Good Nails Only, essence Colourboost 09 instant passion, OPI Front Lawn, Catrice ICONails 63 Early Mornings, Big Shirt, Perfect Nails and Moyra stamping plate mini series no 104 My little universe. Not pictured: black stamping polish. 

Ik heb met de groene, bronzen en dieprode nagellak een smoosh gestempeld en daaroverheen gestempeld met zwarte stempellak. De stempel afbeelding is het nervenpatroon van een blad en de kleurtjes van de smoosh zijn de kleuren die ik nu aan de bomen zie.

With green, bronze and deep red nail polish I stamped a smoosh and on top I stamped with black. The stamping design is that of a skeleton leave and the colours I picked are what I see right now on the trees. 

Hoe vinden jullie het geworden? Krijg je ook zin van boswandelingen als het herfst wordt? Laat het me weten in de reacties!

Do you like it? Are walks in the forest part of your autumn mood? Let me know in the comments!

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie