Nail art

Grijs met donkerrood in de herfst

Ieder jaar maak ik nail art in de herfst met de kleuren grijs en donkerrood. Ik weet niet waarom deze combinatie mij zo aanspreekt, maar als ik er iets over zou moeten zeggen denk ik dat het een combinatie is van de grijze luchten en de donkerrode verkleurde bladeren.

Every year I make a fall or autumn nail art in the colours grey and deep red. I don’t really know why I like this combination so much in this season. But if I really have to say something about it, I think it’s about the grey skies and deep red leaves.

Autumn / fall manicure with OPI Give me the moon!

Dit jaar heb ik gekozen voor OPI Give me the moon als mijn grijs en Orly Epic Hillside Hideout als de donkerrood. Beide lakken hebben een bijzondere shimmer: de OPI is blauw en de Orly goud.

This year I chose OPI Give me the moon as my grey and Orly Epic Hillside Hideout as my deep red. Both polishes have a special shimmer: OPI a blue and Orly in gold. 

Orly Epix Hillside Hideout, Essence colour boost 09 instant passion, OPI Give me the moon

Ik heb er met essence Colourboost 09 instant passion en met Dashica plaat SdP-41 een druivenblad op gezet.

With Dashica plate SdP-41 and essence Colourboost 09 I stamped a vine leaf. 

Welke kleuren combinatie geeft jou een echt herfstgevoel? Laat het me weten!

Which colour combination says autumn to you? Let me know in the comments!

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie