Stof en lint

Herfstige haarstrik

Het is herfstvakantie en de kinderen hebben vrij. We zijn niet op vakantie, maar hebben wat leuke dingen gepland om te doen. Een ervan is een uitstapje met de museumjaarkaarten die we hebben. Om in stijl op pad te kunnen, vroeg dochter of ik eindelijk wat ging maken met het herfst lint dat ik vorig jaar al had gekocht.

It’s fall break and the kids are off this week. We did not go on holiday, but planned some nice outings. One outing is with our museum cards (a card that gives you free or discounted entry to over 400 Dutch museums). Daughter wished to go with an autumnal hair bow and asked me if I would finally make her the hair bow with the autumn leaf printed ribbon I bought last year. 

Materials used: yellow satin, autumn leaf printed ribbon, clover kanzashi flower maker pointed petal small, red raisin flower flatback

Toen ik het lint weer in de la had gevonden, ging ik op zoek naar bijpassende spullen. Ik koos voor dit gele satijn en een rood bloemetje. Verder koos ik voor de puntige bloemblaadjes van de Clover Kanzashi Flower Maker.

When I found the ribbon in the drawer, I searched for matching satin. I chose yellow satin with a red raisin flower fatback. I also chose the Clover Kanzashi Flower Maker Pointed Petal in Small. 

Bright autumn / fall hair bow

Hebben jullie deze week ook herfstvakantie? Hebben jullie leuke uitstapjes bedacht? Laat het me weten!

Is it also fall break where you live? Are there any plans for outings? Let me know!

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie