Nail art

Giveaway prijs @maggy_jmr

Om haar 32e verjaardag te vieren hield Maggy van @maggy_jmr een grote internationale giveaway. Er was een internationale prijs (giftcard) en een Europese prijs (doos met goodies). Ik was de gelukkige winnaar van de doos met goodies. Ik voelde mij enorm verwend met deze prijs!

To celebrate her birthday (she turned 32), Maggy of @maggy_jmr held an international giveaway. There was one international prize (giftcard) and one European prize (box with nail goodies). I was the happy winner of the box with goodies. I felt super spoiled!

Alles wat je maar nodig hebt voor nail art heeft Maggy in deze doos gestopt. Op mijn Instagram in mijn highlights zie je de foto’s van direct na het openen van de doos. Wat er zoal in zat, was: nagellak, stempellak, stempel, stempelplaten, diverse folies met lijm, nagelolie, liquid nail art tape, studs, stickers, nail decals, nail art penselen, sponsjes, striping tape en zelfs wat make up en een paar snoepjes.

Everything you could need for nail art was put in this box by Maggy. On my Instagram highlights you can find the pictures right after opening this box. What I found: nail polish, stamping nail polish, stamper, stamping plates, lots of foils, foil glue, nail oil, liquid nail art tape, studs, stickers, nail decals, nail art brushes, sponges, striping tape and even some make-up and some candy. 

Er zat zoveel moois in de doos dat ik een selectie moest maken wat ik vandaag wilde laten zien. Daarna zal ik op woensdag en zondag de komende twee weken nog een aantal swatches en nail arts laten zien.

There was so much in the box that I needed to make a selection for todays post. After this post I will show you swatches and some nail art on Wednesdays and Sundays the coming weeks. 

Ik begin bij de nagellak.

I will start with the nail polishes.

Kinetics Glitter Storm, Kinetics Raspberry Mojito, Kinetics Silver Fairy Dust

Van Kinetics zat er dit trio van nagellakken bij. Het zijn Glitter Storm, Raspberry Mojito en Silver Fairy Dust. Dit merk is nieuw voor mij, ik zal het komende woensdag meer aandacht geven.

This trio of polishes is by Kinetics. They are called Glitter Storm, Raspberry Mojito and Silver Fairy Dust. This label is new to me, I will show you the swatches next Wednesday. 

wikkid polish holiday mode, wikkid polish weirdo's in the disco, wikkid polish I'm a magpie for pretties

Van Wikkid polish zat dit trio erbij: Holiday mode, Weirdo’s in the disco en I’m a magpie for pretties. Ook dit is een nieuw merk voor mij. Volgende week zondag zal ik de eerste laten zien.

By Wikkid polish is this trio. They’re called Holiday mode, Weirdo’s in the disco en I’m a magpie for pretties. This indie label is also new to me. Next week I will show you the first one. 

Dan ga ik nu verder met alle benodigdheden voor stamping nail art uit de doos.

Now it’s time to show you all the supplies for stamping nail art from the box.

Clear Jelly Stamper, CJS stamping polish 016 and 019

Om te stempelen heb je een stempel nodig. Maggy heeft een Clear Jelly Stamper met twee stempellakken erin gedaan. Ik heb al een clear stamper van essence, dus ik weet dat het onwijs fijn is om met zulke stempels te werken. Nu is de Clear Jelly Stamper de ultieme stempel in nail art land, ik kijk er naar uit om hem uit te proberen!

For stamping you need a stamper. Maggy put a Clear Jelly Stamper and two stamping polishes in the box. I already use a clear stamper by essence, so I know these stampers are great to work with. But the Clear Jelly Stamper is the ultimate clear stamper in the nail art community, I am looking forward to try it out!

BundleMonster / Maniology collab stamping plates 201, 202, 205, 210

Naast een stempel en stempellak, heb je ook stempelplaten nodig. Ook daar is aan gedacht. Dit zijn vier stempelplaten van BundleMonster, nu omgedoopt tot Maniology. Het zijn platen uit de collab serie en ik heb er al hele leuke afbeeldingen op gezien!

Next to a stamper and stamping polish you need stamping plates. She even thought of that. I found four stamping plates by BundleMonster, now rebranded to Maniology. These plates come from the collab series and I have already seen some pretty images!

Beautyill liquid nail art tape, Nailways cuticle oil

Om netjes te werken bij het stempelen is Liquid nail art tape heel handig. Maggy heeft voor BeautyIll gekozen. Dit merk is van een Nederlandse blogster en stond op mijn lijstje om een keer uit te proberen. Verzorgde nagelriemen staan beter op de foto, dus vond ik ook een potje nagelolie van Nailways. Dit is ook een Nederlands merk. De nagelolie ruikt hartstikke lekker en heeft kleine bloemetjes erin.

To keep mistakes off your skin it’s helpful to use Liquid nail art tape. Maggy chose BeautyIll. This is a label by a Dutch blogger and was on my wish list to try. Nourished cuticles look better on pictures, so there was also a little bottle with cuticle oil by Nailways. This is also a Dutch label. The oil smells really good and has cute little flowers in it.

Lot's of nail art foils!

Een andere ontzettend leuke vorm van nail art is met folies. Ik heb dat al een tijd niet meer gedaan, omdat mijn folie lijm was uitgedroogd. Ik ben dus heel blij met deze nieuwe folies, maar vooral heel blij met de nieuwe lijm!

Another really fun way to art your nails is by using nail foils. It’s been a while for me since I used foils. My foil glue had dried out. I am very happy with all these new foils, but I am most happy with the new foil glue!

Studs

Als laatste wil ik nog de verschillende nail studs laten zien. Hiermee kan je je nail art nog net die laatste finishing touch geven.

Last but not least are all these nail studs. It’s a perfect way to give your manicure and nail art the final touches.

Van alles wat ik zojuist liet zien, waar ben jij het meest nieuwsgierig naar? Laat het me weten in de reacties!

Of all the things I just showed, what makes you most excited? Let me know in the comment section!

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie