Nail art

Nail art met Masura Pink Pearl

Nu ik mijn prijs van Snailpolishes aan jullie heb voorgesteld, wil ik je ook een kleine nail art laten zien. Zoals ik had opgemerkt, lijkt het erop dat Masura Pink Pearl baat kan hebben bij een iets donkere onderlak. Nu wilde ik niet te donker gaan (dus niet meteen zwart pakken) en koos ik voor essence the gel polish 48 my love diary.

After the introductions to the new polishes from my giveaway prize of Snailpolishes, it’s time to show you a little nail art. As I had stated, it seems Masura Pink Pearl can benefit form darker undies. I didn’t want to go for black, so I chose essence the gel polish 48 my love diary.

Ik heb er een bloemmotief opgestempeld met Il était un vernis 50% sparkly, 50% fairy dust. Dit bloemmotief komt van een van mijn nieuwe Dashica stempelplaten. Dit is een foto in indirect zonlicht. Het magneet effect wilde zich nog niet zo graag laten zien.

I stamped a flower on my ring finger with Il était un vernis 50% sparkly, 50% fairy dust. This flower is from my new Dashica stamping plate. This picture is in indirect sunlight. The magnetic effect is not really showing.

Nail art with magnetic polish Masura Pink Pearl and stamping

Deze foto in direct zonlicht geeft meer het magnetische effect weer. En je kan ook net zien dat de zilveren stempel een beetje holo heeft.

In this picture in full sunlight the magnetic effect shows better. And the silver stamping shows a bit of the holo.

Dashica Infinity Nail stamping plate 175, essence 48 my love diary, Masura Pink Pearl, il etait un vernis 50% sparkly, 50% fairy dust

Hier een overzicht van wat ik heb gebruikt: Dashica Infinity Nails stempelplaat 175, essence the gel polish 48 my love diary, Masura Pink Pearl en il etait un vernis 50% sparkly, 50% fairy dust.

Materials used: Dashica Infinity Nail stamping plate 175, essence the gel polish 48 my love diary, Masura Pink Pearl and il etait un vernis 50% sparkly, 50% fairy dust.

Wat denk jij: had ik toch voor een zwarte onderlak moeten gaan? Laat het me weten in de reacties!

What do you think: should I have gone for black undies instead? Let me know in the comments below!

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie