Nagellak swatches

Drie lakken van Kinetics

Deze drie lakken van Kinetics heb ik gewonnen bij de grote verjaardag giveaway van @maggy_jmr. Kinetics is een nieuw merk voor mij. Even wat zoeken op Google was leerzaam voor mij om meer over het merk te lezen. Kinetics is een merk wat in 2000 in Amerika is opgericht, maar inmiddels al heel wat jaren het hoofdkantoor in Europa heeft, in Litouwen. Het is een professioneel merk dat zich vooral op professionele salons richt.

These three polishes by Kinetics were won at the big birthday giveaway by @maggy_jmr. Kinetics is a new nail polish label to me. So some searching on Google was necessary to learn more about the label. I learned that Kinetics was founded in the USA in 2000, but has moved its headquarters to Europe soon after. It’s now based in Latvia. It’s a professional brand that mainly focuses on professional nail artists.

Kinetics Glitter Storm, Kinetics Raspberry Mojito, Kinetics Silver Fairy Dust

Het eerste waar ik op let bij een nieuw merk zijn de kwasten. De kwasten van Kinetics zijn mooi afgeronde brede kwasten. Daar word ik blij van, omdat ik dat heerlijk vind werken.

The first thing I look at with a new-to-me brand of polish, are the brushes. The brushes of Kinetics are beautiful rounded paddle brushes. That makes me happy, because that makes for happy painting.

Kinetics Raspberry Mojito

Kinetics Raspberry Mojito

De herfst is nog maar net officieel begonnen, dus deze prachtig felle neon roze is een beetje laat voor de dames die de seizoenen aanhouden! Dit zijn drie hele snelle laagjes van Kinetics Raspberry Mojito. Ik heb geen witte onderlak gebruikt. Mijn camera had wat moeite met deze felle roze, hij is eigenlijk iets minder rood. Het is een echte neon lak, dus hij droogt mat op. Ik heb er een laag Sally Hansen Insta-Dri voor de glans opgedaan. Ik heb de lak maar kort opgehad voor het swatches, maar met dit felle pigment zou ik voorzichtig zijn dat je er geen verkleuring in je nagels van krijgt.

The official date for the start of autumn was just a few days ago, so this bright neon is a little late for the seasonal painters! Its three easy coats of Kinetics Raspberry Mojito. I did not use white undies. My camera was a bit off with the colour of this bright pink, it’s slightly less red in person. It’s a true neon, so dries down matte. I gave it a good layer of Sally Hansen Insta-Dri for shine. I only wore this polish shortly for swatching, but with such a bright pigment I would be careful for staining.

Kinetics Glitter Storm

Kinetics Glitter Storm over Kinetics Raspberry Mojito (index finger and middle finger)

Op mijn wijsvinger en middelvinger heb ik een laagje Kinetics Glitter Storm gedaan over Kinetics Raspberry Mojito. Ik vind dat deze glitter een leuke mix van kleurtjes heeft. Ik heb er blauw, roze en geel in ontdekt.

I painted one coat of Kinetics Glitter Storm on my index finger and middle finger over Kinetics Raspberry Mojito. This glitter has a fun mix of colours. I saw blue, pink and yellow glitter particles. 

Kinetics Silver Fairy Dust

Kinetics Silver Fairy Dust over Kinetics Raspberry Mojito (ring finger and little finger)

Ik heb een laagje Kinetics Silver Fairy Dust op mijn ringvinger en pink gedaan. In het flesje ziet het er inderdaad zilverachtig uit, maar over deze neon roze nagellak toont het wat meer goud. Het is een iridiscerende glitter, dus verwacht geen holo sparkle.

I painted a layer of Kinetics Silver Fairy Dust over my ring finger and little finger. In the bottle it shows a bit silvery, but over this neon pink it shows more golden. It’s a iridescent glitter, so don’t expect holo sparkles.

Hebben jullie al lakjes van het merk Kinetics? Wat is je favoriete kleur? Laat het mij weten in de reacties!

Do you already own Kinetic nail polishes? What is your favourite colour? Let me know in the comments!

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie

1 reactie

  1. Pingback: Essence collab group fall theme | Jackie's Spare Moments

Reacties zijn gesloten.