Nagellak swatches

Twee Wikkid polish swatches

Wikkid polish is een Brits indie merk. Dit merk is nieuw voor mij en ik heb het gewonnen bij de grote verjaardag giveaway van @maggy_jmr. Zoals ik altijd doe bij een nieuw merk, kijk ik op Google wat ik kan vinden. Over Wikkid leerde ik dat de eigenaresse Sarah heet en dat alle lakken dierproefvrij en veganistisch zijn. Daarbij voldoen de formuleringen ook aan de Europese standaarden.

Wikkid polis is a UK based indie brand. It’s a new-to-me polish brand that I won at the birthday giveaway of @maggy_jmr. Like I always do with a new brand, is a quick google search. I learned about Wikkid that the owner is named Sarah and that all polishes are cruelty free, vegan and comply with EU standards. 

Wikkid polish Weirdo’s in the disco

Wikkid polish Weirdo's in the disco

Hier zie je twee laagjes van Wikkid polish Weirdo’s in the disco. Het is een glitter topper met fijne blauwe glitter, iets grotere witte hex glitters en hele grote zwarte hex glitters. Ik denk dat dit heel tof eruit zal zien als je deze glitterlak zou sponzen en daarmee dekkend aanbrengt. Ik ben daar niet zo handig in, maar tip voor jullie! Wikkid heeft dunne kwasten, maar ik had er geen problemen mee.

This is two coats of Wikkid polish Weirdo’s in the disco. It’s a glitter topper with fine blue glitter, a white hex glitters and big black hex glitter particles. It’s a glitter polish that would look really cool if you sponged in on to make it full coverage. I’m still practicing this technique, but you should try it! Wikkid has skinny brushes, but they worked fine.

Wikkid polish Holiday mode

Wikkid polish Holiday mode, two coats, no top

Deze lak van Wikkid reageert op temperatuur. De warme versie is turquoise en de koude versie donkerblauw. Hij heeft wat holo glitters erdoorheen en droogt mat.

This is a thermal. The warm state is a bright turquoise blue and in the cold state a dark blue. There’s also some scattered holo and it dries down matte.

Wikkid polish Holiday mode, white stamping polish, BundleMonster / Maniology BM-XL205 (collab Magically Polished)

Ik heb het wat opgeleukt door er met de gewonnen stempelplaat BM-XL205 een patroon op mijn wijsvinger en middelvinger te stempelen. De BundleMonster / Maniology stempelplaten van de prijs zijn mijn eerste XL platen van dit merk. Ik vind het heel leuk om ze te mogen uitproberen. Ik ben een aantal jaar geleden begonnen met stempelen met enkele kleine ronde BundleMonster platen uit de Secret Garden collectie (en een paar vierkante SdP platen van Dashica).

I added some stamping with stamping plate BM-XL205 (also from Maggy’s box) on my index finger and middle finger. The BundleMonster / Maniology stamping plates from the box are my first XL plates from this label. It’s fun to play with them and to think about how a few years ago I started out with stamping with a few of their small round plates from the Secret Garden collection (and a few square SdP plates of Dashica)

Wikkid polish Holiday mode with some stamping (temperature gradient)

Zoals je ziet pakte het patroon perfect op. Als je mijn Instagram volgt herken je misschien deze foto, want ik heb hem ook gebruikt voor de #whencolourscollide challenge. Het thema was blauw en wit, daar paste deze nail art perfect bij. Nu ik ook top coat heb aangebracht, is de holo glitter veel beter zichtbaar.

As you can see it was a perfect transfer. If you follow my Instagram, you may recognise this picture. I also used it for #whencolourscollide. The theme was blue and white and this nail art was a perfect match. After topcoat the holo glitter was also more visible.

Wikkid polish Holiday mode with some stamping (cold state)

Dit moest ik gewoon ook laten zien: de koude staat.

I just needed to show you the cold state.

Wikkid polish Holiday mode with some stamping (warm state and direct sunlight)

En uiteraard ook een foto van de warme versie in de zon, kijk eens wat een holo!

And of course also the warm state in direct sunlight, look at all that holo!

Waren dat te veel foto’s voor één nagellak, of was het juist leuk om alle gezichten van Holiday mode te zien? Laat het me weten in de reacties!

Were that too many pictures of one polish, or was it good to see all the different faces of Holiday mode? Let me know in the comments!

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie

2 reacties

Reacties zijn gesloten.