Nail art

Essence collab group fall theme

Ik heb deze maand mij opgegeven voor een aantal challenges. Om te beginnen heb ik mee gedaan aan de Essence collab groep. Deze maand maakten we een nail art in herfststijl met dus nagellak van Essence. Ik heb een dry brush gemaakt en daaroverheen een uiltje gezet. Ik heb de uil op de stempel ingekleurd en daarna op de nagel gezet. Daarbij heb ik ook Kinetics GlitterStorm gebruikt.

This month I will participate in a number of challenges. For a start I participated in the Essence collab group. This month the assignment was to make a mani in fall theme. Of course we have to use items from Essence. I made a dry brush mani and reverse stamped an owl on it. I coloured the owl on the stamper before I placed it on the nail. I also used Kinetics GlitterStorm

Autumnal /fall mani with essence polishes, dry brush and reverse stamped owl. Essence 107 rosewood forest

essence the gel nail polish 107 rosewood forest, 105 laguna beach, 95 vibrant purple, Kinetics solar gel Glitter Storm

Voor de basis gebruikte ik het volgende: essence the gel nail polish 107 rosewood forest, essence the gel nail polish 105 laguna beach, essence the gel nail polish 95 vibrant purple, Kinetics SolarGel Glitter Storm.

For the base I used: essence the gel nail polish 107 rosewood forest, essence the gel nail polish 105 laguna beach, essence the gel nail polish 95 vibrant purple, Kinetics SolarGel Glitter Storm.

Nicole Diary stamping polish black, essence the gel nail polish 119 mud about you, essence the gel nail polish 38 love is in the air, essence the gel nail polish 112 flamingold, stamping plate BP-54 BornPretty.

Voor het uiltje gebruikte ik: Nicole Diary stamping polish black, essence the gel nail polish 119 mud about you, essence the gel nail polish 38 love is in the air, essence the gel nail polish 112 flamingold en stempelplaat BP-54 van BornPretty.

For the owl decal I used: Nicole Diary stamping polish black, essence the gel nail polish 119 mud about you, essence the gel nail polish 38 love is in the air, essence the gel nail polish 112 flamingold and stamping plate BP-54 of BornPretty.

Is het herfstig genoeg? Voor de collage van de groep kijk maar op mijn instagram!

Does this mani say fall theme? For the group collab collage head over to my instagram!

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie