Stof en lint

Haarstrik met holo

Vandaag wil ik jullie laten zien dat nagellak en stoffen bloemen prima samen gaan om een nog mooiere haarspeld maken.

Today I want to show you that nail polish and fabric flowers make for more beautiful hair bows.

Materials used: floral printed cotton, ribbon, satin, Clover Kanzashi Flower Maker Pointed Petal small, A England nail polish Anne of Cleves, raisin pearl flatback

Ik heb tijdens mijn blog break van afgelopen zomer best wat nieuwe nagellakjes verzameld. Ik wil heel graag alles al dragen en op de blog showen, alleen gaat de tijd toch ongelofelijk snel. Daarom heb ik toen ik deze bloem ging maken een nieuwe nagellak gekozen als inspiratiebron. De nagellak die ik uitkoos is A England Anne of Cleves. Ik koos er deze lichtblauwe katoenen bloemenstof bij en oudroze satijn. Als bloemblaadje koos ik Clover Kanzashi Flower Maker Pointed Petal in de maat small.

During my summer blog break I collected quite some new polishes. I would love to wear them all right away and show them off on the blog, but time is just so fast. That’s why I chose one of my new polishes as inspiration to create a flower hair bow. The polish of choice is A England Anne of Cleves. I thought this light blue floral printed cotton and dusty rose satin would work great together with the colour of the polish. As petal shape I chose Clover Kanzashi Flower Maker Pointed Petal small size.

Flower Hair Bow and A England nail polish Anne of Cleves

Hier zie je het eindresultaat. Ik heb de parel twee laagjes nagellak en een laag top coat gegeven. Deze foto is indirect zonlicht.

This is the end result. I gave the pearl flatback two coats of nail polish and finished with a layer of top coat. This picture is in indirect sunlight.

Floral hair bow with holo nail polish centre, polished with A England Anne of Cleves

Deze foto is in direct zonlicht. Kijk eens hoe mooi de scattered holo over de parel glinstert.

This picture is in full sunlight. Look how beautiful the scattered holo shows up on the pearl.

Wat vinden jullie ervan? Zal ik het nog eens doen dat ik een nagellak als inspiratie kies voor een bloem? Laat het me weten in de reacties!

What do you think of it? Shall I do it again? Have a nail polish as inspiration for a flower hair bow? Let me know in the comment section!

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie