Nagellak swatches

Vier swatches Wikkid polish

Nadat ik vorig jaar mijn eerste Wikkid polishes had gewonnen en ik zelfs met kerst een Wikkid had gedragen, heb ik voor het eerst een eigen bestelling geplaatst. Ik heb zes lakjes gekozen en in deze post laat ik er vier zien. Ik laat twee thermal lakken zien (lakken die qua kleur temperatuur gevoelig zijn) en twee multichrome lakken met holografische glitters.

After winning my first Wikkid polishes last year and even wearing a Wikkid for Christmas, I finally ordered some polishes by myself. I placed an order of six polishes in total and today I will show you four. I will show you the two thermal polishes I ordered (polishes that change colour with the temperature) and two polishes that are multichromes with holo glitters.

Wikkid polish Coconut Ice

Als eerste wil ik Wikkid Coconut Ice laten zien. Dit is een thermal lak die van roze (koud) naar bijna wit (warm) gaat. Toen ik deze lak ging swatchen had ik dus hele koude handen. Niet handig als je een temperatuureffect wil laten zien!

First I want to show Wikkid Coconut Ice. It’s a temperature changing polish that goes from pink (cold state) to almost white (warm state). When swatching this polish I had very cold hands. Not such a good thing if you want to show the different states!

Wikkid polish Coconut Ice (thermal), changing

Met behulp van een kom warm water kreeg ik nog net deze foto met wat kleurverschil, want het ging heel snel weer terug naar de koude staat. Ik laat hier twee laagjes zien met top coat.

With a bowl of hot water I was able to take this picture. The colour is already changing back to the cold state. I’m showing two coats with top coat.

Wikkid polish Stepping out with Iris

Stepping out with Iris is een termal die van paars naar lila gaat. Mijn handen zijn inmiddels iets minder koud, dus ik heb een iets betere foto van het kleurverloop kunnen maken. Vooral op mijn ringvinger ziet het er goed uit. Deze was ook dekkend in twee laagjes en ik heb ook top coat aangebracht. Beide thermo’s drogen namelijk mat op.

Stepping out with Iris is a thermal polish going from purple (cold state) to lilac (warm state). My hands are slightly less cold by now, so my picture is showing the changes better. Especially on my ring finger is the change showing. This one was also two coats. I also used top coat because both thermals dry down matte.

Wikkid polish Stepping out with Iris (thermal) showing the change

Ik had al een Wikkid polish thermal, namelijk Holiday mode van de giveaway prijs. Ik was nieuwsgierig en heb ze alledrie ook samen gelakt.

I already owned one Wikkid polish thermal from the giveaway and that is Holiday mode. I was curious and also swatched them side by side.

Left to right: Wikkid polish Holiday Mode (holo thermal), Coconut Ice (thermal), Stepping out with Iris (thermal)

Eindelijk heb ik wel warme handen, dus de effecten zijn goed te zien. Van links naar rechts: Wikkid polish Holiday Mode (holo thermal), Coconut Ice (thermal) en Stepping out with Iris (thermal). Ik zie iets zomers en zal er in de toekomst nog wel een nail art mee maken!

It took a while but by now I have warm hands and can show the shift very well. Left to right: Wikkid polish Holiday Mode (holo thermal), Coconut Ice (thermal) and Stepping out with Iris (thermal). I think these look like a summery combination and I’m sure I will make some nail art with them!

Wikkid polish Helene (H)

Een ander type indie lak wat mij heel erg aanspreekt, zijn de multi chromes met holografische glitters. Ik heb er twee gekocht en als eerste laat ik Helene zien. Helene is een multi chrome die de heen en weer gaat tussen de kleuren paars en rood naar brons en warmgeel. Ik denk dat deze nog wat mag wachten tot de herfst.

Another type of indie polish that I really like are the multi chromes with holographic glitter. I bought two and first I will show you Helene. Helene is a multi chrome that changes from purple and red to bronze and warm yellow. I think this is a beautiful colour for autumn.

Wikkid polish Helene (holo) indirect light

Allereerst laat ik deze schoonheid zien in indirect licht, zodat je de multi chrome shift beter kan zien. Dit is twee laagjes met top coat

First I’m showing this beauty in indirect light, so you can see the multi chrome shift. I’m showing two coats with top coat.

Wikkid polish Helene (holo) direct sunlight

En hier is Helene in de zon. Kijk eens hoe mooi! Met zoveel verschillende gezichten is het een nagellak die nooit verveeld.

And this is Helene in direct sunlight. Look how beautiful! With so many different faces it’s a polish that will never tire.

Wikkid polish Pallene (H)

Pallene is wat meer transparant, dus nu had ik drie laagjes nodig om het helemaal dekkend te krijgen. Het multi chrome effect gaat vooral van paars naar groen, maar er zit ook wat blauw, rood en goud tussen.

Pallene has a more transparent base, so I needed three coats to get full coverage. The multi chrome effect goes mainly from purple to green, but you’ll also find some blue, red and gold.

Wikkid polish Pallene (holo) indirect sunlight

Hier zie je Pallene in indirect licht.

Here’s Pallene in indirect light.

Wikkid polish Pallene (holo) direct sunlight

Maar in de zon is de glitter zo sterk, dat mijn camera moeite had om het scherp te krijgen. Dus helaas een bijna scherpe foto.

In direct sunlight the holo sparkle is so strong, that my camera just couldn’t focus. So I have a slightly blurry picture for you.

Ik vind het met multi chromes altijd heel leuk om te zien welke kleur je watje krijgt bij het eraf halen. Helene is bruin en Pallene is donkergrijs, bijna zwart.

With multi chromes I’m always curious how they look on my cotton pad after removal. Helene is brown and Pallene is dark grey, almost black.

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie