Nail art

Kerstnagels 2018

Met kerst draag je je mooiste jurk en ook je mooiste nagellak! In mijn geval is dat Wikkid polish I’m a magpie for pretties. Ik heb het gecombineerd met een lak van essence. Ik wilde namelijk echt niet nog een keer over I’m a magpie for pretties stempelen. En mijn mooiste jurk is … paars fluweel, waardoor deze nagels mijn outfit helemaal afmaakte.

I like to wear my best dress and my nicest nail polish for Christmas. In my case it’s Wikkid polish I’m a magpie for pretties. This time I made a combination with a polish by essence. I really did not want to stamp over I’m a magpie for pretties. And my best dress is … purple velvet, so these nails complimented also my outfit.

Christmas nails 2018 with Wikkid polish I'm a magpie for pretties

Helaas bleef 1 sterretje niet zo goed zitten. Na twee dagen dragen heb ik nog wat video gemaakt van de nagels onder verschillende licht omstandigheden, minus 1 sterretje dus.

Sadly I lost one star very quickly. After two days of wear I made a little video to show the polishes under different light settings, minus one little star…

essence out of space stories 02 across the universe, CJS stamping polish 016, Wikkid polish I'm a magpie for pretties, essence loose glitter 01 star child, Dashica Infinity Nails 147, wax pencil

Dit heb ik allemaal gebruikt: essence out of space stories 02 across the universe, CJS stamping polish 016, Wikkid polish I’m a magpie for pretties, essence loose glitter 01 star child, Dashica Infinity Nails 147, wax pencil

Materials used for this Christmas mani: essence out of space stories 02 across the universe, CJS stamping polish 016, Wikkid polish I’m a magpie for pretties, essence loose glitter 01 star child, Dashica Infinity Nails 147, wax pencil

We hebben er hele gezellige kerstdagen op zitten. We hebben op Eerste Kerstdag bij de schoonfamilie kado’s uitgepakt en lekker samen gegeten en gezeten. Vandaag zijn we bij mijn familie en ook daar staat een uitgebreide kerstmaaltijd op het menu.

We celebrated a real family Christmas. On Christmas Day we unpacked all the gifts with the in-laws and had a good meal and get-together. Today we’re with my family and again we will have a big Christmas meal in the planning.

Hoe zijn jullie Kerstdagen geweest?

Let’s chat! How did you celebrate Christmas?

Jackie

1 reactie

  1. Pingback: Vier swatches Wikkid polish | Jackie's Spare Moments

Reacties zijn gesloten.