Nail art

Kerstnagels met mijn moeder

Vandaag staan niet mijn nagels op de foto’s. Dit zijn de nagels van mijn moeder! Ieder jaar lak ik met kerst haar nagels en zo op zijn tijd doe ik er ook wat nail art bij. Dit jaar hebben we een rode holo nagellak uitgekozen.

Today’s nails are not mine. These are my mothers nails! Every year for Christmas I paint my mothers nails and sometimes if she wants I add a little nail art. This year we chose a red holo nail polish.

Christmas nail art with Masura I did not say no

De foto is niet helemaal scherp, maar je kan wel de holo goed zien! We hebben van de essence kerst stempelplaat een ster in een kerstkrans gekozen.

The picture is slightly off focus, but it showed the holo the best! We chose a star in a wreath from the essence Christmas stamping plate.

Masura I did not say no, Il etait un vernis 50% sparkly, 50% fairy dust, essence Christmas stamping plate.

Dit hebben we gebruikt: Masura I did not say no, Il etait un vernis 50% sparkly, 50% fairy dust en essence kerst stempelplaat.

This is what we used: Masura I did not say no, Il etait un vernis 50% sparkly, 50% fairy dust and the essence Christmas stamping plate.

Ik wens jullie vanaf deze plek hele fijne kerstdagen! Ik hoop dat jullie een mooie tijd mogen doorbrengen met familie, geliefden en vrienden. Laten we met zijn allen proberen in deze dagen een beetje licht en vrede te brengen.

I want to wish you all a Merry Christmas! I hope you spend your time with family, loved ones and friends. Let us all try to bring some peace and a little light into the world during these festive days.

Jackie