Nail art

Kerstnagel recreation

Het leek mij leuk om verschillende kerstnagels te laten zien op de blog. Als eerste laat ik vandaag mijn recreation zien van de kerstnagels die ik vorig jaar of het jaar ervoor heb gedragen. Slecht hè, dat ik het niet meer weet. Daarna zal ik komende zondag de nagels van mijn moeder laten zien. Ieder jaar met kerst lak ik ook altijd de nagels van mijn moeder en soms doe ik er ook een beetje nail art bij. Tot slot zijn dan de kerstnagels aan de beurt van dit jaar. Ik denk dat ik die op woensdag / Tweede Kerstdag op de blog zal hebben.

I thought it would be nice to show you different Christmas nails. First up is the recreation of today of the nail art I wore last year or the year before. I’m sorry, I didn’t have the blog yet so I couldn’t keep track. On Sunday I will show you the Christmas nails of my mum. Every year with Christmas I polish her nails and sometimes we add a little nail art to it. And finally I will show my own Christmas nails of this year and I think that it will be on the blog on the Wednesday after Christmas Day.

De recreation die ik vandaag laat zien is met Essie Bordeaux. Dit is een jelly nagellak die in twee tot drie laagjes dekt. Afhankelijk van het licht is ze soms wat helderder rood, maar over het algemeen is het een klassieke donkere roodtint. Net toen ik de foto maakte, stond de winterzon laag naar binnen. Hierdoor is mijn Essie Bordeaux op deze foto helderrood.

The recreation I’m showing today is made with Essie Bordeaux. This is a jelly polish that is fully covering in two to three coats. Depending on the light she will show a brighter red, but usually it’s a classic deep red polish. When I took this picture, the winter sun was low and shone right through the window. This made my Essie Bordeaux look this bright.

Christmas nail art with Essie Bordeaux (this is the sunny face of Bordeaux, usually she's darker)

Op de foto draag ik twee laagjes Essie Bordeaux en een laagje van de topper Essie As Gold As It Gets. Op mijn ringvinger heb ik een gouden accent gestempeld.

I’m wearing two coats of Essie Bordeaux and one coat of the topper Essie As Gold As It Gets. On my ring finger I stamped an accent in gold.

Revlon Top Speed 835 24K, Essie As gold as it gets, Essie Bordeaux, Dashica stamping plate SdP-83

Dit heb ik gebruikt: Revlon Top Speed 835 24K, Essie As gold as it gets, Essie Bordeaux (kijk maar naar de donkerdere tint bij dit licht) en Dashica stempelplaat SdP-83.

This is what I used: Revlon Top Speed 835 24K, Essie As gold as it gets, Essie Bordeaux (look at the darker colour in this light) and Dashica stamping plate SdP-83.

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie