Stof en lint

Nog een kersthaarspeld

Toen ik bezig was met de rode satijn, kreeg ik nog een idee voor een kersthaarspeld. Ik gebruik er ook een metalen (scrap book) engeltje bij dat ik al een hele tijd in mijn la heb liggen.

When I was making the red satin hair bows, I was inspired to make another Christmas hair bow. I also used the little metal (scrap book) angel that I’ve been keeping in my drawer for a long time.

Ik wilde al heel lang een Kanzashi bloem maken waar ook met lint bij gebruikt werd. Ik had al prachtige bloemen van andere dames op Pinterest voorbij zien komen. Het is mijn eerste keer dat ik het deed en ik ben erg blij met het resultaat.

For some time I wanted to make a Kanzashi flower with ribbon. I had seen some beautiful hair bows on Pinterest made by other ladies. It was my first time trying this out and I am very happy with the result.

Christmas hair bow with angel center

Ik knipte vier stukken gouddraad lint van 10 cm lang. Voordat ik het rode blaadje maakte, haalde ik mijn naald door de bovenkant van het lint. En nadat het rode blaadje af was, haalde ik mijn naald door de onderkant van het lint. Vervolgens maakte ik het groene blaadje en herhaalde dit.

I cut four pieces of gold threaded ribbon of 10 cm long. Before making the red petal, I went through the top part of the ribbon with the needle. And after finishing the red petal I went through the bottom part of the ribbon. Then I made the green petal and repeated the process.

Green satin, red satin, gold ribbon, alligator clip, Clover Kanzashi Flower Maker Orchid Petal small size, Clover Kanzashi Flower Maker Gathered Petal small size

Dit heb ik gebruikt: groene satijn, rood satijn, gouden lint, alligator clip, Clover Kanzashi Flower Maker Orchid Petal small size (rode blaadjes) en Clover Kanzashi Flower Maker Gathered Petal small size (groene blaadjes)

Materials used: green satin, red satin, gold ribbon, alligator clip, Clover Kanzashi Flower Maker Orchid Petal small size (red petals) and Clover Kanzashi Flower Maker Gathered Petal small size (green petals).

Is mijn uitleg duidelijk genoeg? Als je vragen hebt, stel ze gerust!

Was my explanation clear? If you have any question, just ask!

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie