Nail art

Een nail art met A-England Katherine of Aragon

Ik had weer eens zin om te spelen met mijn nagellakken van A-England. Hier vind je de swatch post. Dit keer koos ik Katherine of Aragon als mijn basis.

It felt like time to play with my A-England polishes. You can find the swatch post here. This time I chose Katherine of Aragon as my base.

Christmas nails with A-England Katherine of Aragon

Er was een prachtig winters zonnetje toen ik de foto maakte. Hierdoor ziet de nagellak er heel anders uit dan toen ik de swatch foto maakte. Ik heb er overheen gestempeld met A-England In robe and crown. Ik vind het erg goed passen bij deze tijd naar Kerst toe!

It was a beautiful sunny (winter) day when I took this picture. The polish is showing a completely different face then when I took the swatch pictures. I stamped over it with A-England In robe and crown. I like this nail art a lot in this time going to Christmas!

A-England Katherine of Aragon, A-England In Robe and Crown, Dashica stamping plate SdP-89

Dit heb ik gebruikt: A-England Katherine of Aragon, A-England In Robe and Crown en Dashica stempelplaat SdP-89.

Products used: A-England Katherine of Aragon, A-England In Robe and Crown and Dashica stamping plate SdP-89.

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie