Nail art

Chartreuse en Bruin

Het is weer tijd voor een nieuwe When Colours Collide. Deze keer zijn de kleuren Chartreuse en Bruin. Voor wie de kleur Chartreuse nog niet kent: deze kleur zit tussen groen en geel in en is vernoemd naar een Franse likeur.

It’s time for a new When Colours Collide! This time the colour scheme is Chartreuse and Brown. For the people unknown to the colour Chartreuse: it’s between green and yellow and named after a French liquor.

Nail art in the colours Chartreuse and Brown with Herome Nail Colour nr 58 (Chartreuse)

Ik raakte niet echt geïnspireerd door deze kleur combinatie en heb daarom zomaar een – nog ongebruikte – stempelplaat uitgekozen en daar iets leuks mee gemaakt. Ik had alleen last bij mijn ringvinger dat een deel van de afbeelding omklapte en ook op mijn nagel bleef plakken.

I was not really inspired by this colour combination and just picked – a still unused – stamping plate and went on with it. On my ring finger the image collapsed back on the nail, so it got a bit messy there.

Materials used: Herome Nail Colour number 58, L'Oreal Nail Lacquer 667 L'Atelier Choco and Dashica Infinity Nails stamping plate 95

Dit heb ik gebruikt: Herome Nail Colour nummer 58, L’Oreal Nail Lacquer 667 L’Atelier Choco and Dashica Infinity Nails stempelplaat 95

Materials used: Herome Nail Colour number 58, L’Oreal Nail Lacquer 667 L’Atelier Choco and Dashica Infinity Nails stamping plate 95.

Bekijk de hashtag #whencolourscollide om te zien wat de andere deelnemers hebben gemaakt!

Search the hashtag #whencolourscollide to see what the other participants made!

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie