Nagellak swatches

Drie swatches Catrice

Man heeft mij een maand geleden spontaan verwend met een aantal lakjes van Catrice. Hij ging de boodschappen doen met de kinderen en Dochter wist dat ik ernaar had gekeken. Prompt kwamen ze er mee thuis! Vandaag laat ik van drie kleurtjes de swatches zien.

About a month ago Husband bought me a couple of polishes by Catrice. He went out with the kids to do some groceries. Daughter knew I had looked at them and surprise they brought them home for me! Today I will swatch three colours for you.

Catrice ICONails 60 Let Me Be Your Favourite

Catrice ICONails Gel Lacquer 60 Let me be your favourite

Hier zie je drie laagjes van een ouderwetse roze frosted parelmoer. Tenminste ik vind het ouderwets, omdat toen ik als kind wel eens nagellak opkreeg het meestal dit soort kleuren waren! Net als vroeger zie je wat kwastsporen, maar gelukkig stinkt het veel minder. (Wie weet nog hoe nagellak vroeger rook?)

This is three layers of an old-fashioned frosted pink pearl. At least I think of it as old-fashioned, because when I was allowed nail polish as a child it was usually something like this! Just like back then you can see the brush strokes, but the smell is much less. (Who remembers the smell of old nail polish?)

Catrice ICONails 58 Good Nails Only

Catrice ICONails Gel Lacquer 58 Good Nails Only

Dit zijn twee laagjes van Good Nails Only. En als je heel netjes werkt kan het zelfs in één! Als je heel precies kijkt kun je nog net wat kwast sporen zien. Ik vind deze kopertint prachtig voor de herfst!

Two layers of Good Nails Only. If you work really precise it can be done in one layer! On close inspection you can notice some brush strokes. I love copper tones for autumn!

Catrice ICONails Early Mornings, Big Shirt, Perfect Nails

Catrice ICONails Gel Lacquer 63 Early Mornings, Big Shirt, Perfect Nails

Dit is mijn nieuwe favoriet voor dit seizoen! Dit zijn twee laagjes. De hoofdkleur is een vergrijsde paarsroze tint met blauwe shimmer. De blauwe shimmer is in het echt beter zichtbaar, op de foto zie je het alleen in het hoekje van het nagellakpotje.

This is my new favourite for this season! This is two coats of dusty mauve pink with blue shimmer. The blue shimmer is more visible in real, in this photo it only shows up on the nail polish bottle.

Ik zal binnenkort een nail art maken onder andere Early Mornings, Big Shirt, Perfect Nails en Good Nails Only.

I will soon post a nail art with Early Mornings, Big Shirt, Perfect Nails and Good Nails Only

Welke van deze Catrice kleurtjes maakt je het meest blij? Laat het me weten!

Which one of these Catrice polishes makes you most excited? Let me know!

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie