Nagellak swatches

Four swatches of nude indie polishes

Nu de kinderen weer naar school zijn, is het thuiswerken ook weer volledig opgestart. Ik bof dat mijn werkgever de afgelopen periode heel flexibel is geweest. Deels was het noodzaak, want het duurde even voordat het remote werken goed draaide. Deels is het ook gewoon omdat ze zo enorm meedenken met de privé situatie van medewerkers. De eerste tijd thuiswerken droeg ik alle gekke combinaties nail art en nagellak door elkaar. Maar na een tijdje merkte dat het toch professioneler voelde om mijn vaak gekozen (zie hier, hier en hier) pinkish nude kleurtjes op te hebben. Om toch wat variatie te hebben, heb ik een aantal indie versies gekocht in deze kleurstrekking.

The kids are back to school and working from home has also fully started. I’m very lucky that my employer was really flexible. That was partly out of necessity because the systems for remote working took some time to be fully operational. And partly because they really took the effort to look at the private situations of employees. At first while working from home I wore al kinds of crazy nail art and nail polish combinations. But after awhile I learned that I felt more professional wearing my pinkish nude nail polish colours (see here, here and here). To have more variation I bought some indie polishes in this colour family.

Masura Jasmine Honey

De eerste swatch van vandaag heb ik al eerder laten zien. Alleen is dit mijn nieuwe flesje. Inderdaad, ik merkte dat ik zo vaak mijn “speciale” nude nagellak droeg, dat ik een nieuwe nodig had.

First swatch today has already been featured on the blog before. But this is my new bottle. Yes you read it right. I noticed I was reaching for my “special” nude polish so often, that I needed a new bottle.

Masura Jasmine Honey, three coats and top coat
Masura Jasmine Honey

Masura Jasmine Honey is een koelere en meer beige nude. Het heeft een subtiele roze shimmer en hologlitter. Ik laat hier drie laagjes zien met top coat. Masura heeft een smalle kwast in de potjes. In het begin was ik hier niet zo’n fan van, maar inmiddels weet ik het goed te gebruiken.

Masura Jasmine Honey is a more cool-toned beige nude. It has a subtle pink shimmer en and small holographic glitters. I’m showing three coats with top coat. Masura has skinny brushes. At first I didn’t like them, but now I know how to use them.

Painted Polish Ruffles and Romance

Painted Polish Ruffles and Romance, two coats and top coat
Painted Polish Ruffles and Romance

Painted Polish is voor mij een nieuw merk. Erg fijn vond ik het om op te merken dat ze een brede kwast in het potje hebben. De kleur Ruffles and Romance is een pinkish nude met een gouden shimmer en wat grotere holografische glitters. Ik laat hier twee laagjes zien met top coat.

Painted Polish is a new to me brand. I liked it straight away for the flat wide brush. The colour Ruffles and Romance is a pinkish nude with a gold shimmer and larger holographic glitters. I’m showing two coats with top coat.

Bow nail polish Legacy

Bow polish Legacy, two coats and top coat
Bow Nail Polish Legacy

Bow nail polish is ook een nieuw merk voor mij. Hier vond ik een gemiddelde brede kwast in het potje. De kleur Legacy is een meer peachy nude met een roze shimmer, fijne holografische glitter en flakies. Ik draag hier twee laagjes met top coat.

Bow polish is another new to me brand. In this bottle I found a medium wide flat brush. The colour Legacy is a more peachy nude with a strong pink shimmer, very fine holographic glitter and colour shifting flakies. I’m showing you two coats with top coat.

I Love Nail Polish (ILNP) CEO

ILNP CEO, three coats and top coat
ILNP CEO

Als laatste wil ik je deze aanwinst laten zien. Ik heb van ILNP nog maar een andere nagellak. Daarom wilde ik graag nog een andere kleur van ze uitproberen. CEO is wat mij betreft een perfecte pinkish nude met kleine holografische glitters. ILNP heeft een medium kwastje in het potje. Ik laat hier drie laagjes zien met top coat.

My final new polish is this one. I own just one other ILNP polish. So I was curious to try another colour by them. CEO is in my opinion the perfect pinkish nude with small holographic glitters. ILNP has a medium wide flat brush. I’m showing three coats with top coat.

Na deze lange post ben ik erg benieuwd wat jullie favoriete kleur voor werk nagels is.

After this long post I hope to read what your favourite colour for office nails is.

Stay safe, stay healthy!

Jackie