Nail art

Valentine’s Day nail art 2020

Het is een tijd geleden dat ik een post op woensdag had! Maar voor Valentijnsdag heb ik er gewoon tijd voor gemaakt. Dit zijn mijn nagels, helemaal klaar voor Valentijnsdag aanstaande vrijdag.

It’s been a while since I published a post on Wednesday! For Valentine’s Day I made the extra effort. Here are my nails, ready for Friday.

Valentine's Day nail art with ILNP Gumdrop

Op mijn nagels (behalve mijn accent nagel) heb ik drie laagjes ILNP Gumdrop. Dit is een heel lief kleurtje met een holo glitter. Op mijn accentnagels heb ik twee laagjes van Essie peak show. Dit is een limited edition Essie van een paar jaar geleden en ik had het al een hele tijd niet meer gedragen. Maar wat is dit een fijne bijna witte nagellak. Erover heen heb ik met rood deze hartjes gestempeld van KADS MIN 027.

On my nails (except for the accent nail) I’m wearing three coats of ILNP Gumdrop. This is a very sweet pink with holo sparkle. My accent nail has two coats of Essie peak show. Essie peak show is a limited edition of some years ago and I had not used it in quite some time. I don’t know why, because it’s a great almost white nail polish. I stamped these harts on top with red from stamping plate KADS MIN 027.

Valentine's Day nail art with ILNP Gumdrop, natural daylight

Hier is nog een foto, maar nu in zonlicht. Het lukte mij om wat van de holo glitters vast te leggen.

Here’s a picture in natural daylight. I did manage to capture some of the holo sparkle.

Materials used: ILNP Gumdrop, Essie peak show, Twinkled T stamping polish Swerve, KADS stamping plate MIN 027

Dit heb ik gebruikt: ILNP Gumdrop, Essie peak show, Twinkled T stamping polish Swerve en KADS stempelplaat MIN 027.

Materials used: ILNP Gumdrop, Essie peak show, Twinkled T stamping polish Swerve and KADS stamping plate MIN 027.

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie