Nail art

Abstract nail art in White, Grey, Black and Red

Hallo iedereen! Mijn hele planning en schema ligt op alle terreinen in de war, want de griep kwam langs in ons gezin! Inmiddels zijn we weer aan de beterende hand en voel ik mij fit genoeg om even mijn blog bij te werken.

Hello everybody! My whole private and professional schedule is a mess, because of the flu. All four of us had high fevers for several days. We’re now recovering and I feel finally well enough to post on the blog again.

Deze keer bij When Colours Collide was het thema de kleuren Wit, Grijs, Zwart en ?. De vierde kleur mocht je zelf kiezen. Ik koos rood en maakte een abstracte semi-Valentijns nail art.

This time with When Colours Collide was the theme White, Gray, Black and ?. The fourth colour was one you could pick. I chose red and made an abstract slightly Valentines inspired nail art.

Abstract stamping nail art in White, Gray, Black and Red

Ik gebruikte Revlon TopSpeed 335 Spirit (wit) als mijn basis en stempelde er driehoeken over in grijs en zwart. Daarover stempelde ik met rood deze geometrische figuren. Mijn ringvinger kreeg er een met hartjes. Helaas werkte mijn rode stempellak en de stempelplaat niet goed samen, waardoor ik geen duidelijke transfers had. Maar ik had geen tijd om het overnieuw te doen

I used Revlon TopSpeed 335 Spirit (white) as the base colour and I stamped triangles on top in grey and black. On top of that I stamped geometric figures in red. Sadly my red stamping polish and the stamping plate did not play well together, so I didn’t get the crisp transfers I hoped for. I had no time for a do-over, sometimes it’s just less perfect.

Materials used: Revlon TopSpeed 335 Spirit, KADS black stamping polish, Maniology stamping polish Storm Cloud, Twinkled T stamping polish Swerve, Dashica Infinity Nail stamping plate 177, BornPretty stamping plate Geometry BP-X37

Dit heb ik gebruikt: Revlon TopSpeed 335 Spirit, KADS zwarte stempel nagellak, Maniology stempellak Storm Cloud, Twinkled T stamping polish Swerve, Dashica Infinity Nail stempelplaat 177, BornPretty stempelplaat Geometry BP-X37.

Materials used: Revlon TopSpeed 335 Spirit, KADS black stamping polish, Maniology stamping polish Storm Cloud, Twinkled T stamping polish Swerve, Dashica Infinity Nail stamping plate 177, BornPretty stamping plate Geometry BP-X37.

Bekijk de hashtag #whencolourscollide om te zien wat de andere deelnemers hebben gemaakt! Of word lid van de When Colours Collide Facebook groep!

Search the hashtag #whencolourscollide to see what the other participants made! Or become a member of the When Colours Collide Facebook group!

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie