Nail art

Tropische nagels in de winter, editie 2020

Net als vorig jaar, heeft Lizmo van @nailsoflizmo een collab georganiseerd om in de winter een tropische nail art te maken. Dit jaar kreeg ik mijn inspiratie van een van mijn vriendinnen: de Paradijsvogelbloem.

Just like last year, Lizmo of @nailsoflizmo has organised a tropical nail art collab in winter. This year one of my friends gave me the inspiration: Bird of Paradise flowers.

Strelitzia Regina, Bird of Paradise flower.

Voor wie deze bloem niet kent, heb ik hier een foto geplaatst. Het is een tropische plant, die ook als kamerplant gehouden kan worden.

If you don’t know the flower, here’s a picture. It’s a tropical plant that is used as houseplant in our climate.

Bird of paradise nail art

Dit heb ik er van gemaakt! Ik heb deze bloemen op een stempelplaat gevonden. Het was een gepriegel om de bloem en de steel met twee verschillende kleuren stempellak op te pakken. Maar twee keer had ik succes! Deze bloemen kleurde ik in met een donkergele stempellak. Daarna plaatste ik met een hele fijne kwast nog een blauw lijntje bij de bloem op mijn ringvinger om het detail af te maken.

Here’s what I made! I found these flowers on a stamping plate. It took multiple attempts to stamp them two-toned with a coral and green stamping polish. Afterwards I coloured the flowers with a deep yellow stamping polish. And as final detail I painted a small blue line at the flower on my ring finger nail.

Dit heb ik gebruikt: Essence shine last & go! 21 anything goes!, Essence shine last & go! 50 I am what I am, Hit the bottle stamping polish Sparkling Cyan-ide, Twinkled T stamping polish Saucey, Maniology stempellak Rose Garden, KADS stempellak donkergroen (niet op de foto) en Maniology stempelplaat BM-714.

Materials used: Essence shine last & go! 21 anything goes!, Essence shine last & go! 50 I am what I am, Hit the bottle stamping polish Sparkling Cyan-ide, Twinkled T stamping polish Saucey, Maniology stamping polish Rose Garden, KADS stamping polish dark green (not pictured) en Maniology stamping plate BM-714.

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie