Nail art

Tropische nagels in de winter

Lizmo van @nailsoflizmo heeft haar eerste jaar op instagram gevierd met een collab. Ze was de winter alweer helemaal zat en vroeg of iedereen een tropische nail art wilde maken. Ik had meteen een paar ideeën: de ‘turn it sunny’ topcoat van essence, roze (lievelingskleur van Lizmo) en een stempelplaat van BornPretty die ik nog niet had gebruikt.

Lizmo of @nailsoflizmo has celebrated her first instaversary with a collab. She was already done with the winter season and asked of people wanted to join her by creating a tropical nail art. Immediately a couple of ideas came to mind: the ‘turn it sunny’ top coat by essence, pink (favourite colour of Lizmo) and a stamping plate of BornPretty I had not yet used.

Tropical nail art with essence turn it sunny top coat

Voor de topcoat maakte ik een gradient van geel naar roomwit. Op de andere nagels gebruikte ik Catrice spectra light Iridescent Illusion. Op de nagels met gradient stempelde ik ook nog een roze flamingo.

To create something for the essence top coat, I made a gradient from yellow to off-white. On the other nails I painted Catrice spectra light Iridescent Illusion. Over the top coated gradient I stamped a pink flamingo.

Materials used: Catrice ICONails Nail Lacquer 24 Good Lack!, essence 38 love is in the air, essence top coat turn it sunny 02 you are my sunshine, Catrice spectra light 02 Iridescent Illusion, Clear Jelly Stamper stamping polish 019, BornPretty stamping plate BPL076

Dit heb ik allemaal gebruikt: Catrice ICONails Nail Lacquer 24 Good Lack!, essence 38 love is in the air, essence top coat turn it sunny 02 you are my sunshine, Catrice spectra light 02 Iridescent Illusion, Clear Jelly Stamper stempelnagellak 019 en BornPretty stempelplaat BP-L076.

Materials used: Catrice ICONails Nail Lacquer 24 Good Lack!, essence 38 love is in the air, essence top coat turn it sunny 02 you are my sunshine, Catrice spectra light 02 Iridescent Illusion, Clear Jelly Stamper stamping polish 019 and BornPretty stamping plate BP-L076.

Ik vond het jammer dat het effect van de top coat niet zo goed op de foto zichtbaar was. Soms laat een foto dus niet alles zien.

Sadly the effect of the top coat did not translate on the pictures. Sometimes a picture doesn’t show all that is on your nails.

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie