Nail art

Geel, Rood, Oranje

Er zijn alweer twee weken voorbij, tijd voor een nieuwe When Colours Collide! Dit keer was het Geel, Rood en Oranje. De moeilijkheid was dat deze kleuren niet als pastel gebruikt mochten worden. Ik koos drie nagellakken van Catrice en besloot om opnieuw met nail vinyls op mijn stempel te werken.

Another two weeks have passed, time to show you the new When Colours collide! This time the colours were Yellow, Red and Orange. The extra challenge was to use bright shades, no pastel shades were allowed. I chose three polishes by Catrice and used nail vinyls with a clear stamper.

Abstract nail art in Yellow, Red and Orange

De gele lak van Catrice bleek wat transparant en pas na een derde dikke laag dekte het voldoende. Dus als het eruit ziet als een dikke laag over deze nagels klopt het. Eerst drie lagen gele nagellak, daarna de gestempelde nail vinyls en tot slot nog een dikke laag top coat.

If it looks like there is a big blob of polish on my middle fingers, you saw that right. It took three coats of polish to get that yellow polish to full coverage. And the final coat was quit generous… After the nail art I also used a generous coat of top coat… so it was a thick layer in the end!

Materials used: Catrice ICONails Nail Lacquer 47 Don't Judge A Nail By Its Color, 46 Work Hard Play Orange, 02 Bloody Mary To Go, nail vinyls (unknown brand)

Dit heb ik gebruikt: Catrice ICONails Nail Lacquer 47 Don’t Judge A Nail By Its Color, Catrice ICONails Nail Lacquer 46 Work Hard Play Orange, Catrice ICONails Nail Lacquer 02 Bloody Mary To Go, nail vinyls (onbekend merk) en stempel (niet afgebeeld).

Materials used: Catrice ICONails Nail Lacquer 47 Don’t Judge A Nail By Its Color, 46 Work Hard Play Orange, 02 Bloody Mary To Go, nail vinyls (unknown brand) and nail stamper (not pictured).

Bekijk de hashtag #whencolourscollide om te zien wat de andere deelnemers hebben gemaakt!

Search the hashtag #whencolourscollide to see what the other participants made!

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie