Nagellak swatches

Twee swatches Catrice More than nude nail polish

Catrice heeft het assortiment vernieuwd en ik heb een aantal leuke dingen meegenomen. Ik weet niet of ik alles speciale aandacht ga geven in de blog, maar twee lakken van de nieuwe lijn “More than nude” nagellakken wilde ik je wel laten zien. In totaal bestaat deze lijn uit 5 tinten. Het zijn allemaal transparante lakken met een shimmer die je nagels er net even wat mooier en gezonder uit laten zien. De kleuren Pearly Ballerina en Rosey-o & Sparklet spraken mij het meeste aan en mochten mee.

Catrice had had their seasonal update and I bought some fun things. I probably won’t give everything attention on the blog, but I wanted to show you two polishes from their new line “More than nude” nail polish. This line consists of five polishes. They’re all sheer polishes with a little shimmer designed to make your nails look just a bit prettier and healthier. I bought the colours Pearly Ballerina and Rosey-o & Sparklet.

Catrice More than Nude nail polish 02 Pearly Ballerina

Catrice More than Nude nail polish 02 Pearly Ballerina

Pearly Ballerina is een off-white nagellak met een blauwe shimmer. Hierdoor toont het nog wat witter op de nagels. Deze lak was niet zo makkelijk aan te brengen en bleef wat streperig. Uiteindelijk zie je dat nauwelijks op de foto. Ik draag twee laagjes op de foto en de natuurlijke nagelrand kan je nog steeds zien (dat hoor ook bij deze nagellakken).

Pearly Ballerina is an off-white nail polish with blue shimmer. Because of the shimmer it shows even whiter on the nails than in the bottle. I had a little difficulty painting this polish, it was a bit streaky. In the end on the photo it hardly showed. I’m wearing two coats and there is still visible nail lines (but with sheer polishes that is meant to happen)

Catrice More than Nude nail polish 05 Rosey-o & Sparklet

Catrice More than Nude nail polish 05 Rosey-o & Sparklet

Rosey-o & Sparklet is een rozige nude tint met fuchsia shimmer. Ik vond van deze lak de naam zo grappig, daarom ging hij mee. Deze nagellak lakte super makkelijk! Het was droom om aan te brengen en ik droeg het daarna ook nog eens een week. Ik had een klein beetje slijtage aan de randen, maar dat hield hij prima vol. Op de foto draag ik twee laagjes en met een derde laagje zal hij nog iets meer dekkend kunnen zijn.

Rosey-o & Sparklet is a pinkish nude with a hot pink shimmer. I bought this polish for the name, I think it’s funny. This nail polish was super easy to apply. I wore it for a full week with only some tip wear. So this is a polish dream! I’m wearing two coats on the picture. It would even have more coverage with a third.

Zoals je merkt heb ik een duidelijke voorkeur! Welke kleur vinden jullie het mooist?

As you can read I have a preference! Which colour do you like best?

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie