Nail art

Mijn Maniology Mystery Box

Een maand geleden bestond mijn blog een jaar. Ik heb mijn eerste blog verjaardag op een aantal manieren gevierd:

  • afronden van de Pantone challenge
  • Dagelijks posten op Instagram voor 10 dagen
  • De Maniology Mystery Box bestellen

Het afronden van de Pantone challenge was erg leuk. Twee dagen terug was de laatste kleur op insta gepost. Vandaag heb ik de collage van de totale challenge gepost. Elke dag posten op insta kostte veel tijd, heel veel tijd. Het was een eenmalige leuke ervaring, maar het is niet realistisch in de rest van mijn leven in te passen.

A month ago I celebrated my first blogiversary. I did a couple of things to celebrate:

  • I finished the Pantone challenge
  • I posted everyday on instagram for 10 days
  • I ordered the Maniology Mystery Box

Finishing the Pantone challenge was great. Two days ago the last swatch was posted on insta. Today I posted the collage with all the swatches of the challenge. It took a lot of time to post for 10 days straight on insta. It was a good experience, but it’s not something I can fit in my normal daily routine and life.

Maniology Mystery Box

Ik wilde al een tijdje een bestelling plaatsen bij Maniology. Toen ik unboxings langs zag komen van de Mystery Boxes in mijn stories wist ik dat dit mijn kadootje voor mijn instaversary ging worden. Ik kreeg de bestelling na ong. 10 dagen. Het was compact verpakt. De actie was 20 items voor 20 dollar en ik had inderdaad 20 items. Laten we het maar eens bekijken!

I wanted to order with Maniology for some time. When I saw unboxings in my insta stories, I knew that this Mystery Box was going to by my first blogiversary present. I received the order after approximately 10 days. It was a tiny package in an envelope. De deal was you would get 20 items for 20 dollar and I did receive 20 items. Let’s look at them!

My Maniology Mystery Box

Mijn Mystery box arriveerde in een bubbelenvelop en was ingepakt in een plastic zak.

The set of mystery items was wrapped in a plastic bag.

Ik heb 5 nail vinyls ontvangen, 3 sets nail wraps, 8 stempelplaten en 4 stempelnagellakken. Niet afgebeeld zijn het snoepje en de stickers die ook in de envelop zaten. De vinyls en wraps zijn uniek, maar de platen vergelijk ik wel even snel met mijn collectie.

I received 5 nail vinyls, 3 sets of nail wraps, 8 stamping plates and 4 stamping polishes. Not pictured are the candy and the stickers that were also in the envelope. The vinyls and wraps are unique for me, but the stamping plates get a quick review in comparison to my collection.

My Maniology Mystery Box, 2 small round stamping plates, numbers BM-203 and BM-220

Hier is een iets betere foto van de kleine ronde stempelplaten. Ik heb ze kort vergeleken met mijn collectie. Ik heb wel vergelijkbare patronen in mijn Dashica SDP platen serie, maar niet deze. En ik heb een plaat van BornPretty met patronen voor French tips, maar ook die zijn anders.

This is a slightly better picture of the small round stamping plates. I compared them quickly to my collection. In both cases I have similar but not the same. I own a lot of Dashica SDP plates and they have similar patterns, but these are different. And I have a plate by BornPretty with patterns for French tips, but again they’re different.

My Maniology Mystery Box, 4 small square stamping plates BM-S151, BM-S176, BM-S185, BM-S186

Opnieuw vergeleek ik deze stempelplaten met mijn collectie. Rechts bovenin is een plaat met dieren. Ik heb iets vergelijkbaars van BornPretty, maar dan met andere dieren. Links bovenin is een plaat met herfst dieren afbeeldingen. Ik heb een vergelijkbare plaat van MoYou London, maar ook deze is anders. Het grootste verschil hier is dat de dieren kleiner zijn, waardoor het waarschijnlijk wel op mijn nagels zal passen. De MoYou plaat heeft te grote dieren en daarom heb ik hem nog nooit gebruikt. De onderste platen zijn uit de Mystic Woods serie en perfect voor led lighting of reverse stamping. Het zijn bloemenpatronen. Ik heb vergelijkbare – mandala – patronen bij Dashica Infinity platen, maar deze zijn gelukkig anders.

Again I compared these plates with my collection. Top row right is a plate with animals. I have something similar by BornPretty, but with different animals. Top row left is a plate with forest animals. I have something similar by MoYou London, but never used it. The MoYou London plate has larger images and the animals won’t fit my narrow and curvy nails. The bottom row are plates form the Mystic Woods series and they’re perfect for led lighting or reverse stamping. They all have floral patterns. I have similar – mandala – patterns in m Dashica Infinity plates, but these are different.

My Maniology Mystery Box, 2 large stamping plates BMXL214, BMXL215

Ik heb twee grote stempelplaten ontvangen en ze zijn allebei uit de collab collectie. De bovenste is BM-XL214 en staat vol met eenhoorns. Ik heb ook eenhoorns op een plaat van BornPretty, maar die zijn heel anders. Ik heb de BornPretty plaat nog nooit gebruikt (ik had nog niet zo’n grote eenhoornbehoefte) en ik weet ook niet zo goed of ik deze plaat zal gebruiken.

De onderste plaat is BM-XL215 en deze plaat is uniek in mijn collectie. Dit is een hele gedetailleerde plaat waarin alle seizoenen en grote feestdagen op langskomen. Dit is een plaat waar ik wel heel veel gebruik van zal maken!

I received two large stamping plates and they’re both from the blogger collab series. De top one is BM-XL214 and has a lot of unicorns. I also have unicorn images on a BornPretty plate, but they are different. I have never used the BornPretty plate, since I did not have a huge need for unicorns on my nails. I’m also not sure if I will use this plate.

The bottom plate is BM-XL215 and that one is unique in my collection. It’s a very detailed plate with images for every season and major Holliday. I’m sure I will use this plate often!

My Maniology Mystery Box, swatches of the 4 stamping polishes, storm cloud, eldorado, Rose garden, Empire club

Ik ontving vier stempellakken in de kleuren (met de klok mee): Storm cloud (grijs), Rose garden (fel zalmroze), Eldorado (paars) and Empire club (neon groen). Ik heb ze uitgeprobeerd op swatch sticks met mijn oudste Maniology plaat BM-703. Het is helaas geen hele goede foto (de zon ging net weg achter de wolken), maar ik ben er heel blij mee. Hier ga ik zeker vaak gebruik van maken!

I received four stamping polishes in the colours (clockwise): Storm cloud (gray), Rose garden (bright salmon pink), Eldorado (bright purple) and Empire club (neon green). I tried them on swatch sticks with my oldest Maniology stamping plate BM-703. It’s not the best picture (it just started to get cloudy), but I’m very happy. I think I will use them often!

Mijn conclusie is dat de box zijn geld dubbel dik waard was, zelfs met de internationale verzendkosten erbij. Hebben jullie wel eens een mystery bundel gekocht? Was je blij met de inhoud?

In conclusion my opinion is that the box is worth every dollar, even with international shipping added. Did you ever buy a mystery bundle? Were you happy with the content?

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie