Nail art

Fijne Valentijn!

Na mijn roze Valentijns nail art, wilde ik voor de echte dag rode nagels dragen. Ik draag eigenlijk zelden rode nagels, maar nu had ik er eens zin in. Hiervoor koos ik Catrice Bloody Mary to Go.

Last Sunday I made a pink Valentine’s nail art, but I wanted to wear red nails on the real day. I don’t wear red nails often and I was in the mood for it. I chose Catrice Bloody Mary to Go.

Valentine's Day nail art with Catrice ICONails Nail Lacquer 02 Bloody Mary To Go

Ik heb de hartjes afbeelding van Maniology stempelplaat BM-XL201 gebruikt op verschillende manieren. Op mijn duim en wijsvinger heb ik de halve afbeelding gebruikt, op mijn middelvinger en ringvinger de hele afbeelding en op mijn pink heb ik vier hartjes gezet. Vier hartjes omdat ons gezin uit vier personen bestaat: Man, Dochter, Zoon en ik.

I used the little hearts image from Maniology stamping plate BM-XL201. I used it in different ways. On my thumb and index finger I used half of the image. On my middle finger and ring finger I used the full image. And on my little finger I placed only four hearts. Why four? Well our family is four people: Husband, Daughter, Son and me.

Materials used: Catrice ICONails Nail Lacquer 02 Bloody Mary To Go, Il etait un vernis 50% Sparkly, 50% Fairy Dust, Maniology stamping plate BM-XL201

Dit heb ik gebruikt: Catrice ICONails Nail Lacquer 02 Bloody Mary To Go, Il etait un vernis 50% Sparkly, 50% Fairy Dust en Maniology stempelplaat BM-XL201.

Materials used: Catrice ICONails Nail Lacquer 02 Bloody Mary To Go, Il etait un vernis 50% Sparkly, 50% Fairy Dust and Maniology stamping plate BM-XL201.

Dan wens ik iedereen een fijne Valentijn! Ik verwacht geen grootse gebaren, maar ik hoop wel op een gezellige avond met Man ❤️ Wat zijn jullie plannen voor Valentijn?

I want to wish you all a Happy Valentine’s! I’m not expecting any big gestures from Husband, but I hope we’ll have a nice evening together ❤️ What are your plans for Valentine’s?

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie