Nagellak swatches, Nail art

Valentijns nail art met Morgan Taylor

Wat doe je als je op Amazon net de gratis verzending niet haalt? Dan neem je een nagellak mee uit de add-on selectie! Ik vond er een roze Morgan Taylor lak en ik gebruik hem vandaag voor mijn eerste Valentijns nail art van het seizoen.

What would you do if you don’t make the free delivery mark of Amazon? I know what I did, I chose a nail polish from their add-on selection! I found a pink Morgan Taylor polish and I’m using it today for my first Valentine’s Day nail art.

Valentines Day nail art with Morgan Taylor Don't Pansy Around

Morgan Taylor Don’t Pansy Around is een knalroze nagellak. Ik houd van dit soort kleuren met Valentijn. De lak is al bijna dekkend in 1 laagje. Ik draag op de foto twee laagjes met een sneldrogende top coat. De lak is heel glanzend en heeft een fijne kwast.

Wel wil ik vertellen dat toen ik een testje deed op mijn pink, ik geen top coat had gebruikt. Ik had de lak aangebracht vlak voordat ik naar bed ging en de volgende ochtend zat de lak vol butsen. Dus een goede sneldrogende top coat is bij deze lak wel een must.

Morgan Taylor Don’t Pansy Around is a bright pink nail polish. I love these shades for Valentine’s. One coat is almost full coverage. I’m wearing two coats and a quick drying top coat on the picture. The polish is very shiny and has a great brush.

I do need to add that I tested this polish after receiving and did not use top coat. I had applied the polish on my little finger right before going to bed and woke up with sheet marks. So a good QDTC is a must.

Materials used: Morgan Taylor Don't Pansy Around, black stamping polish, A England Peaseblossom A Fairy, Dashica stamping plate Infinity Nails 88

Dit heb ik gebruikt: Morgan Taylor Don’t Pansy Around, zwarte stempellak (voor de open hartjes), A England Peaseblossom A Fairy (daar heb ik de kleine hartjes mee gestempeld) en Dashica stempelplaat Infinity Nails 88.

Materials used: Morgan Taylor Don’t Pansy Around, black stamping polish (open hearts), A England Peaseblossom A Fairy (for the small hearts) and Dashica stamping plate Infinity Nails 88.

Dit was mijn eerste lak van Morgan Taylor en het is tot nu toe de enige. Heb je een kleur van dit merk die ik echt zou moeten proberen? Laat het me weten!

This was my first polish by Morgan Taylor and it’s the only one I own. Do you have a colour by this brand that I should really try? Let me know in the comments!

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie

1 reactie

  1. Pingback: Fijne Valentijn! | Jackie's Spare Moments

Reacties zijn gesloten.