Nail art

Valentine winter manicure

Het is bijna Valentijnsdag, dus het is weer de tijd van het jaar om met rood en roze te werken. Tegelijkertijd trekt storm Ciara over het land. Ik ben niet zo dol op stormachtig weer. Ik houd meer van rustig winterweer. Dus pakte ik een plaat met sneeuwvlokken en maakte deze nail art.

It’s almost Valentine’s Day, so it’s the season for red and pink nail art. Today the weather is really awful because of storm Ciara. And I really don’t like stormy weather. I prefer calm winter weather. So I picked a stamping plate with snowflakes.

Pink snowflake manicure for Valentine's Day

Als het perfecte winter weer niet buiten is, kan je het altijd nog op je nagels schilderen 😉 Ik gebruikte twee laagjes Essie sweet soufflĂ© als basis en stempelde eroverheen met twee verschillende kleuren roze.

If the perfect winter weather is not happening outside, you can always paint it on your nails 😉 I painted two coats of Essie sweet soufflĂ© as the base and I stamped the snowflakes in two shades of pink.

Materials used: Essie Sweet Soufflé, CJS stamping polish 019, Hit the bottle stamping polish Bubblegum Bliss, BornPretty stamping plate BP=01

Dit heb ik gebruikt: Essie Sweet Soufflé, CJS stempellak 019, Hit the bottle stamping polish Bubblegum Bliss en BornPretty stempelplaat BP-01.

Materials used: Essie Sweet Soufflé, CJS stamping polish 019, Hit the bottle stamping polish Bubblegum Bliss and BornPretty stamping plate BP-01.

Ik hoop dat jullie niet te veel last en schade ondervinden van de storm!

I hope you’re save and not suffering any damage from this storm!

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie