Nail art

Staycation

Deze zomer hebben we een staycation gedaan, zoals ik ook zei in deze blog. Het was een andere ervaring dan wanneer je vertrekt naar een vakantiebestemming. Toch is het gelukt om de vakantie ervaring in ons eigen huis te creëren. We hebben anders gegeten, uitstapjes gedaan en een vakantie ritme aangehouden. En het was heerlijk! Het gaat dus een hele overgang zijn naar het normale leven, dat morgen met de start van school en werk weer begint.

This summer we had a staycation, like I told in this blog post. A staycation is different from going to a holiday location and celebrate there. Still we managed to create a holiday experience in our own home. We ate different food, went on all kinds of outings and lived in a different rhythm. And it was lovely! It’s going to be a big change going back to “normal” live, starting tomorrow with school and work (from home).

Om onze thuisvakantie af te ronden, heb ik deze nail art gemaakt.

I made the following nail art to give recognition to our staycation.

Home sweet home nail art
Home sweet home nail art for our staycation

Als basis gebruikte ik Catrice ICONails Creaming of You. Daarover stempelde ik wat tekstuur in goud. Tot slot deed ik wat double stamping in zilver en diverse kleuren met een afbeelding van huisjes.

As base I used Catrice ICONails Creaming of You. On top I stamped a bit of texture in gold. As final step I added the double stamped houses from a KADS stamping plate.

Materials used: Catrice ICONails Creaming of You, It etait un vernis 50% sparkly, 50% fairy dust, Revlon TopSpeed 24K, KADS stamping polish, DanceLegeng stamping polish, Hit the bottle stamping polish, KADS stamping plate MINI and ...

Dit heb ik gebruikt: Catrice ICONails Creaming of You, It etait un vernis 50% sparkly, 50% fairy dust, Revlon TopSpeed 24K, KADS stempellak blauw, DanceLegend stempellak Mint, Hit the bottle stamping polish, KADS stamping plate MINI 032 and …

Materials used: Catrice ICONails Creaming of You, It etait un vernis 50% sparkly, 50% fairy dust, Revlon TopSpeed 24K, KADS stamping polish, DanceLegeng stamping polish, Hit the bottle stamping polish, KADS stamping plate MINI 032 and …

Stay safe, stay healthy!

Jackie