Nail art

Music Mani takes a road trip

Deze keer was het thema voor de music mani: road trip!

This round of the music mani group had the theme road trip!

Als achtergrond bij mijn keuze wil ik eerst vertellen dat al meer dan 10 jaar geleden we voor het eerst een auto met een multimedia systeem kregen, waar een geheugenkaart voor eigen muziek in kon. Dit beviel ons erg goed en sindsdien was het bij de opvolgers een vereiste. We hebben een lijst in 10 jaar ontwikkeld met klassiekers aangevuld met van ieder jaar een aantal nummers uit de top 40 die ons aanspraken. Dus het is een hele gevarieerde lijst. En hij is inmiddels al urenlang. Altijd als we de Nederlandse grens overgaan, gaat de eigen lijst aan en dan kunnen we uren door voordat er herhaling optreedt.

As background story I want to first explain a bit about our car playlist. About 10 years ago we had a car with a multimedia system which had a memory slot where you could save your own music. Each car after that one had to have one. In over 10 years we created an enormous playlist of classic pop songs with added populair songs of each year that we liked. It’s a very varied list. Every time we pass the Dutch border for our holiday, the list gets played and we can drive for many hours before repetition starts.

Ik heb een keuze gemaakt voor een lied dat we vrij recent aan de playlist hebben toegevoegd, namelijk Roller Coaster van Danny Vera.

I chose a fairly recent addition to the car play list, it’s Roller Coaster by Danny Vera.

Roller Coaster by Danny Vera, video by UbuntuFM

Het lied heeft geen officiële muziekvideo. Gelukkig heeft een radiostation er wel een gemaakt voor dit lied geïnspireerd door de lyrics.

The song has no official music video. Luckily a radio station made a music video for this song inspired by the lyrics.

Nail art inspired by Roller Coaster by Danny Vera, with magnolia decals
Nail art inspired by Roller Coaster by Danny Vera

Ik had in mijn stash nog magnolia decals. Deze heb ik als basis gebruikt. Op mijn wijsvinger en pink maakte ik een gradient van Essence wild white ways en Essie zip me up. Op mijn wijsvinger plaatste ik er nog een stempel van een gitaar. En op mijn pink tekende ik een lijn die een abstracte interpretatie van een achtbaan is 😉

In my stash I knew I had some magnolia decals. I used those as my base for this nail art. On my pointer finger nail and little finger nail I made a gradient with Essence .. and Essie .. On my pointer finger I added a stamping image of a guitar. And on my little finger I painted a line as an abstract interpretation of a roller coaster 😉

Materials used for road trip mani: Essence wild white ways, Essie zip me up, Hit the bottle stamping polish Cactus juice and From beyond the Greige, Magnolia decals (AliExpress), Dashica stamping plate SdP 111
Materials used for this nail art

Dit heb ik gebruikt: Essence wild white ways, Essie zip me up, Hit the bottle stempellakken Cactus juice en From beyond the Greige, Magnolia decals (AliExpress), Dashica stempelplaat SdP 111.

Materials used for road trip mani: Essence wild white ways, Essie zip me up, Hit the bottle stamping polishes Cactus juice and From beyond the Greige, Magnolia decals (AliExpress), Dashica stamping plate SdP 111.

Ondanks dat deze zomer een staycation werd, was het fijn om met deze nail art bezig te zijn. Er komt vast weer een zomer dat we de auto volpakken, de kinderen achterin uren laten kibbelen en we onderweg zijn naar een vakantiebestemming!

Even though this summer we had a staycation, it was nice to create this nail art. I’m sure there will be a summer holiday somewhere in the future where we will pack the car and have the kids bickering in the backseats for hours while we drive to our holiday destination!

Stay safe, stay healthy!

Jackie