Nail art

Groen en zwart

Deze keer bij When Colours Collide waren de themakleuren Groen en Zwart. Ik heb er een nail art met tropische bladeren van gemaakt.

This round with When Colours Collide had the theme colours Green and Black. I made a tropical leave nail art.

Nail art with stamped tropical leaves in green and black
Stamped tropical leaves nail art

Als basis gebruikte ik Pistachio van Wikkid Polish, een lichtgroene holografische nagellak. Daaroverheen stempelde ik een ruitpatroon. Daarna stempelde ik er de tropische bladeren overheen. Op mijn ringvinger creëerde ik een accentnagel door de kleuren net anders te kiezen.

As base I used Pistachio by Wikkid Polish. Pistachio is a light green holo nail polish. On top I stamped a pattern. Then I stamped a tropical leave pattern. I created an accent nail on my ring finger by changing the colours slightly.

Materials used: Wikkid Polish Pistachio, Wikkid Polish Forest, KADS black stamping polish, Hit the bottle stamping polish Cactus Juice, Dashica Infinity Nails stamping plate 179, KADS stamping plate MIN 002
Materials used for tropical leaves nail art

Dit heb ik gebruikt: Wikkid Polish Pistachio, Wikkid Polish Forest, KADS stempellak zwart, Hit the bottle stempellak Cactus Juice, Dashica Infinity Nails stempelplaat 179 en KADS stempelplaat MIN 002.

Materials used: Wikkid Polish Pistachio, Wikkid Polish Forest, KADS black stamping polish, Hit the bottle stamping polish Cactus Juice, Dashica Infinity Nails stamping plate 179 and KADS stamping plate MIN 002.

Bekijk de hashtag #whencolourscollide om te zien wat de andere deelnemers hebben gemaakt! Of word lid van de When Colours Collide Facebook groep!

Search the hashtag #whencolourscollide to see what the other participants made! Or become a member of the When Colours Collide Facebook group!

Stay safe, stay healthy!

Jackie