Nail art

Dragonfly nail art

Eigenlijk had ik een andere nail art gepland om een post bij te schrijven, maar dat is omgegooid nadat ik een klein magisch momentje per ongeluk kon vastleggen. Er landde een libelle op mijn hand en ik had de camera vast. Ik was namelijk bloemen aan het fotograferen in de tuin.

My original plan was to describe a different nail art here on the blog. But after a small but magical encounter in the garden I changed my plans. A dragonfly landed on my hand while I was holding my camera. I was taking pictures of the garden flowers and now something like this happened.

A dragonfly landed on my hand!!!!!!
Een libelle landde op mijn hand!

Ik maakte dus een nail art met libellen na deze ervaring.

I made a dragon fly nail art after this encounter!

Dragonfly nail art using OPI I Can't Hear Myself Pink and Catrice More Than Nude 06 Roses Are Rosy
Nail art met libellen

Op drie nagels (duim, middelvinger en ringvinger) deed ik als basis Catrice More Than Nude 06 Roses Are Rosy en op mijn wijsvinger en pink OPI Can’t Hear Myself Pink! De OPI koos ik op basis van de naam. De Catrice omdat ik het contrast tussen mijn hand en de libelle wilde laten zien.

On three nails (thumb, middle and ring finger) I painted Catrice More Than Nude 06 Roses Are Rosy as base. On my pointer and little finger I chose OPI Can’t Hear Myself Pink! because of the name. I chose the Catrice because I wanted to keep the contrast between the dragonfly and my bare hand.

Materials used: OPI Can't Hear Myself Pink!, Catrice More Than Nude 06 Roses Are Rosy, Hit the bottle stamping polish Cactus Juice, KADS stamping polish black, KADS stamping plate Nature 008

Dit heb ik gebruikt: OPI Can’t Hear Myself Pink!, Catrice More Than Nude 06 Roses Are Rosy, Hit the bottle stempellak Cactus Juice, KADS stempellak black en KADS stempelplaat Nature 008.

Materials used: OPI Can’t Hear Myself Pink!, Catrice More Than Nude 06 Roses Are Rosy, Hit the bottle stamping polish Cactus Juice, KADS stamping polish black and KADS stamping plate Nature 008.

Dragonfly on my hand (detail)
Detailfoto libelle

Hier nog een detail foto van de libelle. Mocht je mij kunnen vertellen welke soort het precies is, laat het weten in de comments!

Here’s another more detailed shot of the dragonfly. If you know which kind of dragonfly it is, let me know in the comments!

Stay safe! Stay healthy!

Jackie

1 reactie

  1. Pingback: Atalanta vlinder en nail art | Jackie's Spare Moments

Reacties zijn gesloten.